Любопитна снимка на премиера Кирил Петков в бойна поза повдигна

...
Любопитна снимка на премиера Кирил Петков в бойна поза повдигна
Коментари Харесай

Кирил Петков с кафяв колан по карате! Кой го тренира?

Любопитна фотография на премиера Кирил Петков в бойна поза повдигна доста въпроси тази седмица. На нея пестник му демонстрира сенсей Явор Дянков. По думите му фотографията е правена до момента в който е министър на стопанската система.

" Това е една задявка от наша страна. Хората злоупотребиха с тази фотография. 70% от рецензиите бяха към него, останалите към мен. Злобата идва от конкурентна федерация, основана от Бойко Борисов. Когато стопирах да ги финансирам, те се отделиха. Всички дипломи са с писмени знаци и печати, не са подправени ", изясни той. И добави, че има постоянни права, а всяка година си възобновява лиценза.

" Говорих с моя юрист, в случай че не махнат обявата, ще се забележим в съда, с цел да обяснят по какъв начин са подправени ", акцентира той. Според него Кирил Петков е ходил пешком до министерството, защото живее на две директни.

" Ходеше заран сред 7 и 8 часа да тренира някои техники в кабинета със собствен другар. От 8 до 9 си ревизираше срещите, а от 9 ч. започваха ", описа Дянков.

Сенсей Явор Дянков, който е упражнявал и други политици в предишното, разкри, че е фамилен другар на Кирил Петков и го познава от дете. Премиерът има кафяв колан по карате и преди да замине в чужбина бил един от най-хубавите в спорта. Дянков съобщи, че се гордее от своя възпитаник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР