Любомир Киров пое треньорския пост в българския баскетболен клуб Рилски

...
Любомир Киров пое треньорския пост в българския баскетболен клуб Рилски
Коментари Харесай

Рилски спортист смени треньора

Любомир Киров пое треньорския пост в българския баскетболен клуб Рилски състезател, оповестиха от тима минути преди началото на днешния мач против Балкан. Той заменя на поста Младен Манойлович.

Помощник на Киров ще бъде някогашният капитан на тима Йордан Бозов.

" Поради персонални аргументи досегашният треньор на Рилски състезател Младен Манойлович реши да се раздели с тима, като на негово място застава Любомир Киров ", оповестиха от отбора от Самоков броени минути преди началото на дуела с Балкан.

" Негов асистент ще бъде някогашният капитан на Рилски състезател от преди няколко години Йордан Бозов, който сега води юношите ни до 19 години ".

Киров е роден на 5 октомври 1989 година в Самоков. През цялата си спортна кариера е защитавал цветовете на Рилски състезател, като е минал през всички възрастови групи на клуба. Той е приключил компетентност " Треньор по баскетбол " към НСА " Васил Левски ".

Киров е асистент в Рилски състезател от осем години. Той започва треньорската си кариера като помощник на Людмил Хаджисотиров и двамата печелят дружно Купата на България три пъти и един път Суперкупата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР