Любомир Ганев е новият президент на българската федерация по волейбол

...
Любомир Ганев е новият президент на българската федерация по волейбол
Коментари Харесай

В пандемични условия волейболът избра Любомир Ганев за президент

Любомир Ганев е новият президент на българската федерация по волейбол (БФВ). Това взеха решение с цялостно единогласие делегатите на общото заседание на централата, което се организира през днешния ден в пандемични условия в хотел " Холидей Ин " в София.

Досегашният вицепрезидент на БФВ събра 82 гласа от 82 вероятни и наследи на поста Данчо Лазаров, който управляваше българския волейбол от 2002 година насам. Днес делегатите гласоподаваха, че президентът на БФВ към този момент не може да управлява федерацията повече от два поредни мандата по 4 години .

Преди началото на срещата, която стартира тъкмо в 10:00 ч. тази заран, породи въпросът би трябвало ли събранието изобщо да се организира, в случай че в същия миг Народното събрание разисква въвеждането на изключително състояние в страната поради разпространяването на ковид COVID-19. На журналистическо запитване от кореспондент на bTV Ганев съобщи:

" Кои са обезпокоени? Гледам, че към този момент има над 80 индивида регистрирани, пък не знам кой е обезпокоен. Ето ви маски, ето ви температура. Предлагам да ви измерим температурата, тъй като виждам, че вие сте обезпокоени. Ето я - 36,3. Няма от какво да се притесняваш. Всичко е в реда на нещата. Естествено, че ще има заседание. Вие за какво сте пристигнали, в случай че няма да има? "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР