Любо Нейков се завръща в bTV с чисто нов проект

...
Любо Нейков се завръща в bTV с чисто нов проект
Коментари Харесай

Изненадата е пълна! Любо Нейков се завръща триумфално в bTV, партнира си с известни лица

Любо Нейков се завръща в bTV с чисто нов план след предаването му „ Дъ Шоуто “. Работното заглавие е „ Алфа “, а детайлностите за него към този момент са нищожни. Единственото знае се, че в основната роля в продукцията ще влезе Петър Антонов.
Нейков, който е продуцент на новия сериал още веднъж ще работи с режисьора Димитър Митовски, с който предходната година направиха и „ Дъ Шоуто “, единствено че то, както стана ясно, не пожъна триумф, просъществувайки едвам в границите на няколко епизода.
Въпреки фалстарта Нейков, който има много дълга история в bTV, не се отхвърля и ще опитва с нов проект- този път сериал.
Според информациите, концепцията за този нов сериал се разисква още от предишното лято, когато са извършени и кастингите за артисти в него. Петър Антонов даже, който е в основната роля, понякога разгласява в обществените мрежи фрагменти от снимачната площадка, обявявайки, че това е нов сериал, който ще тръгне скоро по bTV, написа „ Уикенд “.
Антонов беше много известен у нас през 90-те както като артист, по този начин и като артист, и стана същинска звезда след присъединяване си във кино лентата „ Писмо до Америка “, излязъл по екраните през 2001-а. После обаче емигрира и за 20 години надалеч от страната и хората го не помниха. Сега обаче, прави много сериозна поръчка за завръщане във фокуса на публичното внимание. Но дали ще успее, ще забележим.
В новата продукция ще вземат присъединяване още Мария Силвестър, младите актриси Виолина Доцева и Валентина Каролева. Доцева към момента е непозната за всеобщата аудитория, а Каролева нашумя измежду почитателите на българското кино с ролята на майка си Весела Тотева, във кино лентата „ Доза благополучие “. Тя е снаха на умрелия след акцидент икономист Владимир Каролев.
„ Алфа “ ще бъде вторият сериал на Любо Нейков в bTV. Първият беше след комедията „ Столичани допълнително “, в която комикът изпълняваше една от основните функции. След това бе ангажират и в журито в шоуто на малкия екран „ България търси гений “. Влезе и в последния сезон на медицинския сериал на Нова тв „ Откраднат живот “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР