Любо Киров събира цяла плеяда от звезди за концерта си

...
Любо Киров събира цяла плеяда от звезди за концерта си
Коментари Харесай

Любо Киров празнува рожден ден в Арена Армеец

Любо Киров събира цяла плеяда от звезди за концерта си на 26 октомври в зала " Арена Армеец ". Гърба му на сцената ще пазят Иван Лечев, Живко Петров, Стенли, Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов и Михаела Маринова.

Събитието носи името " Целуни ме " и е естествено продължение на триумф на едноименния сингъл от идния нов албум на изпълнителя, който в деня на изявата ще полее и рожден ден.

На концерта публиката ще има опция да се наслаждения на триото Любо, Графа и Орлин с песните " Приятели вечно " и " Заедно ". Ще звучат и дуетите на Любо с Мария Илиева - " Alright ", и с Михаела Маринова - " Мога ".

След години на професионално разминаване с Иван Лечев, " Гласът на България " ги събира първо като треньори в музикалния формат. На 26 октомври двамата за първи път ще запеят дружно, като към този момент се пази в загадка какво.
свързани новини9905на 15.07.2021
Освен познатите и обичани шлагери на Киров, публиката ще чуе и напълно нови песни от идния му албум, който ще бъде показан на концерта.

" На 26 октомври чествам своя рожден ден с най-големия концерт, който съм правил до момента. Каня всички да бъдат мои посетители и да станат част от това грандиозно празненство ", споделя актьорът.

Най-големите му фенове могат да се снабдят с лимитирана серия от 50 златни билета за концерта. С всеки един от тях те ще получат вход за двама души за концерта, златна плоча с най-хубавото от Любо Киров и специфична среща с него.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР