Любителите на електронните спортове ще имат възможност да станат свидетели

...
Любителите на електронните спортове ще имат възможност да станат свидетели
Коментари Харесай

Електронни спортове отново превземат НДК

Любителите на електронните спортове ще имат опция да станат очевидци на финалите на A1 Gaming League сезон 2 в зала 3 на НДК. Най-голямото сходно събитие на лятото ще се организира на 20 юли, а уредниците дават обещание същинско шоу за ценители. 15 000 лв. ще бъдат разпределени сред финалистите в петте дисциплини: FIFA19, CS:GO, League of Legends, Hearthstone и Clash Royale, а срещите на сцената още веднъж дават обещание да са наелектризиращи.

С най-голямо неспокойствие се чака дербито по FIFA19 сред първенеца от сезон 1 Сезер Fist_Sanchez Сабриева и Иван night_watch Чуров, което е заложено в програмата от 13.30 ч.

По време на другите финали един срещу различен ще се изправят Felzak против sham3less (Hearthstone), Rosen 3:!6 против Ivan (Clash Royale) и Random 5 против 1-2 puti (League of Legends). Финалистите на Counter-Strike:GO ще бъдат избрани от плейофите.

Освен да следят шампионските борби, посетителите ще могат да завоюват голям брой награди от томболи и игри онлайн. Fortnite, CS:GO и FIFA19 провокации ще чакат всички през целия ден във free to play зоната на A1. На щанда на Huawei пък ще мерят сили най-хубавите играчи на Brawl Stars у нас за страхотни призове. League of Legends почитателите ще могат да вземат участие в 1vs1 шампионат в зоната на OMEN by HP, а от Foodpanda са подготвили доста виртуални занимания.

Събитието тази събота се случва единствено 4 месеца след края на първите финали на новосъздадената A1 Gaming League. Най-добре представилите се тимове и играчи са в трескава подготовка за второто издание на конкуренцията от серията. Близо 3000 гости видяха онлайн борбите и първенците от сезон 1 в зала 3 на НДК, като всеки имаше опция да се включи в любителски шампионати в спонсорските зони.

Билети на промоционална цена от 5 лв. се продават на касите в НДК, мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV. На място входът ще бъде 10 лв..www.A1Gaming.bg

Повече информация има на формалния уебсайт на лигата:
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР