Любителите на дините навярно са забелязали, че през последните години

...
Любителите на дините навярно са забелязали, че през последните години
Коментари Харесай

Китаец сигнализира в полицията за безвкусна диня

Любителите на дините вероятно са забелязали, че през последните години качеството на аления апетитен плод, предлаган в комерсиалните обекти в страната, мощно се намали.

Навярно повода е, че родните пазари все по-често биват залети с вносна годишна продукция от южните ни съседки Турция и Гърция, която бъка от пестициди. Потребителите все по-често попадат на безвкусни и неузрели дини, само че това което се случи на нашенка тези дни, надвишава всевъзможни граници.

Млада българка, извънредно разочарована от качеството на родните плодове и зеленчуци в последно време, реши да алармира за горчивия си опит в медиите.

Жената показа, че при закупуването на любеница от търговски обект в Поморие е попаднала на любеница, която е била изцяло безвкусна. Освен това плодът бил кух и се отличавал с нетипично бяло обагряне.

Според мен там би трябвало наложително да се ревизират годността на всички артикули, защото това не е първото недоволство от този магазин, показа Петя Ж. в писмо до ФлагманБг и изпрати фотография на странната любеница.

 Резени Диня

И до момента в който при нас опарилите се жители алармират за безвкусните плодове в медиите, то в Китай потребителите уведомяват не какъв да е, а полицията. Поне по този начин реши да постъпи разгневен китаец от Нанкин в провинция Дзянсу. Мъжът потърсил органите на реда, тъй като бил отчаян от усета на динята, която закупил.

След като се сдобил с аления плод, китаецът го разрязал и опитал. Динята обаче извънредно не му допаднала. Вкусът на плода му се сторил толкоз ужасяващ, че той решил да сигнализира за казуса си непосредствено в полицията. Китаецът позвънил в сектора и декларирал, че динята не е задоволително сладка.

От своя страна органите на реда, вместо да се изсмеят на мъжа или да му затворят телефона, взели изцяло на съществено неговия сигнал и отишли на място, с цел да схванат малко повече за нетипичния случай.

Полицаите прибрали динята и я откарали в ръководството си, до момента в който трагичният случай бъде развързан. След задълбоченото следствие, което униформените провели, станало ясно, че динята в действителност нямала никакъв усет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР