Любимецът на тийнейджърките Павел Николов, който е познат като дуетна

...
Любимецът на тийнейджърките Павел Николов, който е познат като дуетна
Коментари Харесай

Рапърът Павел от Pavel & Venci Venc се ожени тайно

Любимецът на тийнейджърките Павел Николов, който е прочут като дуетна половинка на Венци Венц, наподобява към този момент е фамилен мъж. Самият той загатна за това преди броени дни. Рапърът от Бургас наподобява се е оженил скрито за своята обичана – виетнамката Кристина Нгуен, написа Флагман.

Павел е с хубавата Кристина към този момент близо три години. Двойката живее под общ покрив в центъра на София, на метри от Министерския съвет. Случайни минувачи постоянно са засичали влюбените да се прибират, натоварени с торби покупки от околните супермаркети, тъкмо като средностатистическо семейство. Но до неотдавна се знаеше, че двамата нямат брак.

Изглежда, това се е трансформирало в последните месеци и без доста звук музикалната звезда и някогашната манекенка Криси са се врекли във безконечна честност един към различен. За това загатна самият Павел. Преди дни той пусна фотоси, от които се вижда по какъв начин двамата с Кристина са прекарали целия неделен ден в селскостопански труд. По-важен от фотосите обаче е коментарът към тях: „ Семейство земеделци или „ Една неделя на село”. Самата дума „ семейство” подсказа, че рапърът и манекенката към този момент не са просто гаджета, а са се обвързали публично. Разбира се, допустимо е думата да е употребена, без в нея да се влага действителният ѝ смисъл. Запознати обаче настояват, че за никого няма да е изненада, в случай че 32-годишния Павел фактически е минал под венчило без доста звук.

От времето, в което беше гадже на Михаела Филева, рапърът се е наситил на гласност по отношение на своя персонален живот. Затова предпочитал да не подвига доста звук към детайлностите за връзките му с Кристина. Извън песента, която той ѝ посвети преди няколко месеца, двамата съвсем в никакъв случай не приказват обществено един за различен. Криси, която взе участие в „ Мастършеф” преди време, също като обичания си избира да не обявява персоналния си живот. Вероятно по тази причина връзката на двойката става все по-стабилна, а рапърът в никакъв случай не е крил желанието си да я узакони в гражданското. Заради ограниченията против COVID-19 в последно време той няма съвсем никакви работни задължения и не е изненадващо, че тъкмо в този момент е намерил време, с цел да се ожени, въпреки и без шумни тържества. „ На него му е пристигнало до гуша от купони. Защо да не се ожени безшумно, единствено с кумовете и най-близките си родственици?”, разясняват хора от обкръжението на звездата.

За разлика от някогашната му обичана – Михаела, Криси е непретенциозно момиче, което знае по какъв начин да глези мъжа до себе си. Тя е същински виртуоз в кухнята и съвършена стопанка. Освен това няма нищо срещу, когато мъжът ѝ я води на село, с цел да оказва помощ със земеделския труд, който е занимание за Павел. Според познати на рапъра, той виждал във виетнамката идеалната жена, която да стане майка на бъдещите му деца, писа Уикенд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР