Любимата дестинация на хиляди българи за пазаруване Одрин сега е

...
Любимата дестинация на хиляди българи за пазаруване Одрин сега е
Коментари Харесай

Любимата дестинация за пазар Одрин сега е като изоставен град

Любимата дестинация на хиляди българи за извършване на покупки Одрин в този момент е като зарязан град. Улиците и булевардите на турския град са празни. Нито един човек не може да се види даже по най-оживените в друго време булеварди " Сарачлар " и " Чилингирлер ". По " Талатпаша ", чийто трафик ужасява нашенците, няма придвижване, написа 24rodopi.com

В Турция са в действие нови строги ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19. В делнични дни бе въведен комендантски час всеки ден от 21.00 ч. до 05.00 ч. на идващия ден, а в събота и неделя - цялостна възбрана за излизане отвън домовете с начален час 21.00 ч. в петък до 05.00 ч. в понеделник - 7 декември.

Освободени от това обвързване са: медицинският личен състав и обществените служащи, държавни чиновници на изборни длъжности, както и работещи лица, които могат да потвърдят с документи трудовата си претовареност.

Хранителни магазини работят в събота и неделя с работно време от 10.00 ч. до 17.00 ч., като на жителите е разрешено да излизат за покупки от първа нужда на пешеходно разстояние от домовете си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР