Любима история в приказките от цял свят е тази за

...
Любима история в приказките от цял свят е тази за
Коментари Харесай

Новите принцеси от приказките на 20-ти век

Любима история в приказките от целия свят е тази за прелестно момиче от оскъдно семейство, в което Принца на Царството се влюбва и се дами за нея. След това наложително следва финалът –„ Те живяха щастливо до дълбоки старини ”
В нашето съвремие монархическите фамилии все по-често одобряват за снахи млади дами без благороднически трофеи. И тези остарели приказки се случват пред очите ни. Младите принцове учат, спортуват и се забавляват тук-там посещавани от хора без роднинство със знатните кръгове на локалната аристокрация. Те срещат прелестни девойки, влюбват и се женят за тях. За техните родители – хора със модерно мислене е значимо синовете им да са щастливи. Избраните девойки нормално са красиви, образовани и умни.. Всички те минават особено образование и се трансформират в същински принцеси, които носят с достолепие тази купа, а постоянно стават и кралици. Ето някои от тях:

  Грейс Кели   и Принц Рен и е  - Монако

Историята на любовта сред американската актриса Грейс Кели и принца на Монако е напълно като същинска приказка. Красавицата от Холивуд идва на банкет в двореца на принца в напълно неприветлив тип – със смачкана рокля и към момента недоизсушена коса заради прекъсване на тока в хотела. Но това въобще не направило усещане на Рение III да се влюби в нея от пръв взор. Актрисата реагирала с цялостна реципрочност на неговите пламенни усеща. Тя се отказала от своята блестяща кино кариера и посветила всичкото си време на фамилията и децата си. За страдание последните години от взаимния им живот били сложни заради проблеми на града -  страна по време на Втората международна война, само че Грейс стояла твърдо до своя брачен партньор и отказвала предлаганите функции от холивудските продуценти. Приказката им приключила трагично след ранната гибел на Грейс Кели при автомобилна злополука.

 

С ьо да Митико и Акихито – Японии Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР