Ляво политическо обединение с името "Заедно" беше учредено в София.

...
Ляво политическо обединение с името "Заедно" беше учредено в София.
Коментари Харесай

Ляво движение Заедно бе учредено в София

Ляво политическо обединяване с името "Заедно " беше учредено в София. Наесен то ще провежда подписка за референдум за анулация на държавната дотация за партиите, заяви БНР.

Лидерът на Българска социалдемокрация "Евролевица " Александър Томов дружно с близо 600 делегати сложиха началото на новия политически план. Обявено като гражданско придвижване, обединяването поддържа стратегия за ускорено развиване, за почтени приходи и за завършек на мутризацията в държавното ръководство. На форума бяха поканени представители на бизнеса, на цивилен и държавни организации, политически партии в левия набор. На събитието участва някогашният министър председател на Румъния Виктор Понта и членовете на Националния партиен съвет на Българска социалистическа партия Михаил Миков и Георги Божинов. Миков и Божинов прецизираха, че са единствено посетители на събитието и отхвърлиха да вземат участие в плана:

"Нека да чуем, да забележим. Отзовахме се на поканата. Нямаме желание да напущаме Българска социалистическа партия. Това не може да е опция ".

Част от залегналите в програмата хрумвания на политическото обединяване, наречено "Заедно ", са свързани с ускорение на икономическия напредък посредством увеличението на директните непознати вложения, с развиването на цифровите технологии. Александър Томов акцентира в словото си:

"Искаме да стигнем до хората, тъй като хората не имат вяра, хората се умориха от беднотия, от едни и същи обещания, от които нищо не става ".

Амбицията на новия план е оптимално обединяване в ляво и единно явяване на локалните и евроизборите следващата година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР