Лятото най-накрая дойде! След цялото чакане и молитви дъждът най-накрая

...
Лятото най-накрая дойде! След цялото чакане и молитви дъждът най-накрая
Коментари Харесай

4 прохладни идеи за горещите летни дни

Лятото най-сетне пристигна! След цялото очакване и молебствия дъждът най-сетне да спре се случи и към този момент можем да сме сигурни, че в действителност е лято.

Но жаркото слънце като че ли се оказа малко по-силно, в сравнение с си го спомняхме в студените зимни вечери.
.resp-container { position: relative; overflow: hidden; } @media screen and (max-width: 767px) {.resp-container { overflow: scroll; -webkit-overflow-scrolling: touch; height: 200px; }.resp-iframe{ position: absolute; } }.resp-iframe { height: 430px; width: 635px!important; margin: 0 auto; text-align: center; display: block; overflow: hidden; max-width: none!important; }
За да ви помогнем да преживеете по-лесно най-горещите дни от годината и да се насладите на всеки летен ден, събрахме за вас няколко практични съвета по какъв начин да се разхладите със жанр.

 a iStock/Getty Images

Дрехите – обратно на общоприетото разбиране оскъдното облекло не всеки път значи хладина. Вместо да залагате на тесни рокли и къси поли изберете необятна кройка и прохладна материя.

Освен че ще изглеждате извънредно стилно с разкроена ленената рокля, ще чувствате хладина през целия ден, а всеки лъх напразно ще ви припомня вечерна разходка по кея на обичания ви морски град.

Заложете на светли тонове, те не притеглят слънчевите лъчи по този начин мощно, както тъмните дреха, а и с бели облекла новопридобитият ви летен загар ще наподобява още по-впечатляващ.

 a iStock/Getty Images

Приемът на задоволително количество вода е значим през всяко време на годината, само че е от изключително значение през лятото. Увеличете количеството вода, което приемате нормално с чаша, две, с цел да сте сигурни, че няма да се дехидратирате.

През по-топлите месеци от годината тялото ни се нуждае от повече течности, с цел да се охлажда. Колкото по-добре хидратирате тялото си, толкоз по-освежени ще бъдете.

Добрата хидратация ще ви накара освен да се чувствате, само че и да изглеждате по-добре.

 a Nescafe Frappe

Поставете работата на пауза за 15 минути . В разгара на деня, когато слънцето е най-жарко, откраднете своите няколко минутки единствено за себе си или за сладки приказки с сътрудници и огромна чаша ледено фрапе.

Може да го приготвите доста бързо и елементарно, където и да се намирате. Всичко, което ви е нужно, е чаша студена вода и пакетче (стик), по избор може да добавите и няколко ледчета.

А за феновете на изненадващите комбинации тази година NESCAFÉ има лимитирано предложение с неудържим усет на ванилия и карамел -

Осен че ще освежат, кафето и късата отмора ще ви заредят с сила до края на работния ден.

 a iStock/Getty Images

Заменете следобедните с вечерни разходки . Колкото и изкушаваща да е концепцията за разходка в ранния съботен следобяд, доста по-добра концепция е да изчакате до по здрач.

Сладоледите още се са си там, само че слънцето ще е надалеч по-благосклонно към още бялата ви кожа.

А като премия за търпението ви ще се може да се любувате на хубав летен залез, който всичките ви почитатели в Инстаграм ще оценят.

 Advertisement
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР