Лятото е вече при нас. Започва нежно да ни нашепва

...
Лятото е вече при нас. Започва нежно да ни нашепва
Коментари Харесай

Скутер или кола в града?

Лятото е към този момент при нас. Започва нежно да ни нашепва за плаж, море, занимания, вятър в косите и купони до зори. Иска ни се да разчупим оковите на сивото всекидневие и да се измъкнем от тях. Какво обаче ще ни помогне да подхраним страстите си и да си доставим нужната доза развлечение?

Обичате ли да пробвате нови неща, да експериментирате и в същото това време да сте виновни във връзка с екологията на околната среда? Какво ще кажете за SHAREASCOOT – модерният метод да бъдем виновни?!

Какъв да бъде вашият избор – скутер или кола в град?

Правилното решение е едно. Какво обаче ви кара да изберете скутер и да пренебрегнете колата – удобството за редица генерации?

Сега ще ви подскажем. Причините са ясни, ние единствено ще ги посочим.

1. Край на тапите

Губите ли скъпо време, до момента в който пътувате към работното си място? Разбира се, че да. Истинска скука е това. Ако шансът не е с нас, можем да прекараме половината ден в тапи. Лошо за нас, неприятно за работодателите ни.

Ако изберете SHAREASCOOT, казусът ще бъде заличен като с гумичка. Край на тапите, завършек на санкциите за забавяне.

2. Пестите пари

Знаете, че поддръжката на персоналния автомобил може и да излезе солено. Ако колата не е финален модел, се постанова все нещо да ремонтираме. Това наслаждение си има цена, която не постоянно си коства да бъде платена.

Избирайки скутер, вие ще спестите доста повече от това, което очаквате. С малко пари, ще стигнете до доста места – без да се преценявате с разписанието на градския превоз. Звучи ужасно, нали? Нека обаче разберете каква сума да си приготвите.

Цената е 29ст./минута, като първична такса не се заплаща. Съществува и алтернатива за целодневно наемане. Цената е 59 лв., а до края на юли ще платите единствено 39 лв.. Забавление, комфорт и наслаждение, налично за всеобщия консуматор и съвременен човек.

3. Паркирате където пожелаете

Край на синя и зелена зона. Край на СМС – те и страха, че автомобилът ни може да попадне „ в лапите на паяка ”. Паркирате, където сметнете за удачно, в непосредствена непосредственост до мястото, към което сте се запътили.

4. Не мислим за гориво и поддръжка

Не мислите за гориво, налог, авто каско, застраховки и всичко останало, за което нормално бъркаме надълбоко в джоба си. Има кой да свърши всичко това, в случай че изберете SHAREASCOOT. Мислите само за себе си и комфорта по време на пътешестване. Наслаждавате се на шофирането, без да тегнат никакви паники.
 10 аргументи да зарежеш колата през лятото 10 аргументи да зарежеш колата през лятото
Безкрайните студени нощи към този момент отстъпиха обратно, принудени от комплицираните галактически сили, за които даже не се замислят. Дните с по минута-д...

5. В изгода на природата

В епицентъра на компанията заляга стремежът да понижи транспортните средства в огромния град. Това е допустимо, в случай че бъдем задружни и в случай че всички мислим в посока запазване на природата чиста и без нездравословни излъчвания.

Знаеш ли към този момент какво да избереш – скутер или кола в града? Остави съмненията за различен проблем, този към този момент е решен. Свали приложението SHAREASCOOT на смарт телефона си от Гугъл Play или App Store и се регистрирай. Няколко секунди те разделят от заниманието, удобството и измъкването от сивото всекидневие.

Разбери кои са най-близо паркираните скутери и потегли в посоката, която самичък си избереш!

Повече информация можеш да откриеш!

Още от АВТОМОБИЛИЗЪМ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР