Лятото е синоним на ваканция, почивка, сладолед, забавление, плаж, но

...
Лятото е синоним на ваканция, почивка, сладолед, забавление, плаж, но
Коментари Харесай

Лятна ваканция, игри, програмиране и нови знания в Advance Academy във Варна

Лятото е синоним на почивка, отмора, сладолед, развлечение, плаж, само че за какво да не е синоним и на нови познания? Лятната почивка е все по-близо и всяко дете я чака с неспокойствие. С нейното начало започва и! Тя дава една неповторима опция за всяко дете да учи, до момента в който се забавлява в летните месеци и да опознае света на програмирането. В лятната академия по програмиране, децата ще се потопят в една динамична, изобретателна и занимателна среда, до момента в който получават нови познания и основават нови другари.

Ако сте си мислили, че лятото не може да бъде по-забавно, помислете още веднъж!

Ние от Advance Academy знаем какъв брой доста децата обичат да играят Minecraft и Roblox и взехме решение да превърнем обичаните игри на децата в нещо потребно и просветително. За идната лятна почивка разширихме портфолиото си от детски курсове и добавихме:

• Програмиране на Minecraft за деца от 3 до 7 клас;

• Програмиране на Roblox за деца от 3 до 7 клас.

Освен новите летни курсове ще започват и:

• Компютърна просветеност за деца от 6 до 7 годишна възраст;

• Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас;

• Уеб програмиране за деца от 5 до 12 клас.
Всички курсове са ориентирани към обезпечаването на неповторимо образователно прекарване, което е ангажиращо, занимателно и просветително. От основите на компютърната просветеност до основаването на виртуални светове – всяко дете го чака софтуерно премеждие.

Това лято децата ще могат да усетят и част от забавата от целогодишните ни стратегии, а точно инженерните лаборатории на Advance Academy. По време на летните курсове децата ще карат дронове, ще рисуват с 3D химикалки, ще схванат какво е разширена действителност, както и какво е Advance Academy Meta World.

Програмирането е новият Английски език, то става все по-търсено, а преимуществата от ИТ курсове за децата са големи. Целта на Advance Academy е да запознае децата с главните концепции в програмирането, както и да развие тяхната креативност, логическо мислене и решение на проблеми. Академията слага фокус върху практическите задания, като по този начин след завършването на курс, децата ще могат да споделят с изключение на „ Аз знам “, само че и „ Аз мога “.

Освен всичко това, идващият петък, 2-ри юни , Advance Academy кани всички запалени по компютри деца, както и техните родители да участват на отворените порти на академията. В рамките на няколко часа децата ще усетят възприятието да са част от академията, като сме подготвили разнообразни игри и провокации.

Ден на отворените порти в Advance Academy

Заповядайте да се срещнем, забавляваме, а и да научим малко за програмирането при децата.

За повече информация и записване на отворените порти , можете да се обадите на телефон 0889990030, на email – [email protected] или на линка:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР