Лятото е сезонът на любовта. На красивата романтика, разходките на

...
Лятото е сезонът на любовта. На красивата романтика, разходките на
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за тази седмица

Лятото е сезонът на любовта. На красивата романтика, разходките на лунна светлина, целувките под цъфналите розови шубраци. Ето какво чака всяка зодия в любовен проект през идната седмица - 12 - 18 юни.

Овен
През идната седмица Овните ще бъдат привлечени от нова обич. Може да срещнете някого, който ще разсъни пристрастеността и ще ви накара да видите любовта в нова светлина. Не се тормозете да се отдадете на тази нова прочувствена връзка. Очакват ви хубави неща.

Телец
Телецът ще се любува на непоклатимост и естетика в любовта. Вече съществуващите връзки ще се заздравят още повече, а взаимното схващане и доверие ще се ускоряват. Използвайте този интервал, с цел да изразите своите усеща и да изградите дълготрайна връзка. Имате бъдеще дружно.



Близнаци
За Близнаците идната седмица ще бъде цялостна с връзка и диалози, отдадени на любовта. Ще имате опция да изразите своите стремежи и потребности пред колегата си и да се справите със съществуващите проблеми. Бъдете откровени и слушайте деликатно другата страна. Има метод нещата да се оправят.

Рак
Раците ще се любуват на топлотата и уюта на дома. Вашите връзки ще бъдат учредени на домашна естетика и фамилна поддръжка. Изразете своите усеща към околните си и се насладете на споделените моменти и приятни вечери в домашна конюнктура. Юни е прелестен за вас.

Лъв
Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието. Вашето самочувствие и привлекателност ще притеглят възхищението на другите. Много е допустимо да срещнете нови евентуални сътрудници. Бъдете отворени за нови благоприятни условия и се наслаждавайте на живота. Любовта е на прага ви.



Дева
За Девите идната седмица ще бъде фокусирана върху самоусъвършенстването и желанието да схванат самите себе си. Отделете време за личностно развиване и с цел да поработите върху личните си потребности. Това ще ви помогне да се почувствате по-уверени и подготвени за нови връзки.

Везни
За Везните идната седмица ще донесе баланс и естетика в любовта. Работете върху основаването на равновесие сред своите потребности и потребностите на колегата. Слушайте и разбирайте другите, и се стремете към взаимни отстъпки, които ще поддържат хармоничната ви връзка. Няма подводни камъни. Всичко е умерено.

Скорпион
Скорпионите ще се изправят пред доста мощни страсти и пристрастености. Вашият съблазън и прелест ще привлекат нечие внимание. Внимавайте. Бъдете открити и откровени във връзка с своите стремежи. Не подвеждайте индивида против вас.



Стрелец
За Стрелците идната седмица ще бъде време за завършения и разширение на хоризонтите в любовта. Изразете своята самостоятелност и жаждата за независимост в връзките си. Бъдете отворени за нови благоприятни условия и пробвайте нещо ново и вълнуващо с колегата си.

Козирог
За Козирозите идва време на непоклатимост и сигурност в любовта. Покажете на колегата си, че сте надеждна и предана половинка. Така ще създадете основа за допустимо по-дълготрайна връзка. Изграждайте взаимно доверие и се ангажирайте със взаимни цели и планове.

Водолей
Водолеите ще преживеят динамична и необикновена седмица в любовта. Използвайте своята иновативност и автентичност, с цел да привлечете вниманието на евентуални сътрудници. Пътувайте, споделяйте, наслаждавайте се на контактите, които създавате.

Риби
Рибите ще се отдадат на фантазии и романтика. Насладете се на вълнуващи и прочувствени моменти с колегата си и разберете по какъв начин да изразите своите усеща и хрумвания. Подкрепете се взаимно и си подарете щастливи споделени моменти, които ще стоплят вашето сърце.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР