Лятото е активният сезон за много сфери от живота и

...
Лятото е активният сезон за много сфери от живота и
Коментари Харесай

Ива Русинова се похвали с успех в Сърбия, отиде и на море между състезанията

Лятото е интензивният сезон за доста сфери от живота и автомобилният спорт не прави изключение. Това научаваме от профила на автомобилната състезателка Ива Русинова, която неотдавна се прибра от прилежаща Сърбия, за която споделя, че се усеща като вкъщи си.

Виж още: Работа, отмора и отново работа: Испанското лято на Ваня от " Игри на волята "  

В Сърбия я води съревнование в Чачак, като особеното отпреди е, че този път е взела участие със личната си кола. Ива Русинова записва почтено показване - 9-та на квалификациите, а по-късно и няколко победи в обособени батъли. " За мен беше чест и наслаждение да съм част от това събитие! Научих доста! А имам вяра - това са дребните стъпки към триумфа ", щастлива е тя. 

Виж още: Кристиан Костов изненада с нова цветна визия, разкри и нещо забавно

Съвсем скоро пред Русинова следва ново предизвикателство - в Плевен, само че в това време съумя да открадне и някой различен летен момент:

Снимката е от Лозенец, а фотографът е половинката на Ива, автомобилният играч Ангел Караньотов, в чийто профил намираме и още една фотография от откраднатата им отмора - " Оставя те да си играеш играта - резултата го дефинира тя ", написа той под артистичния кадър:

Изображение: https://www.instagram.com/ivarusinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР