LVMH направи първата си сделка за собствен бранд на жена…

...
LVMH направи първата си сделка за собствен бранд на жена…
Коментари Харесай

Риана се превърна в първата жена със сделка с LVMH

LVMH направи първата си договорка за личен бранд на жена… и тази жена е, несъмнено, Риана.

Благодарение на договорката си с първокласната марка LVMH Риана ще се подреди до Givenchy, Dior. Така нейната Fenty Maison ще стане първата лична марка в миналото направена за LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton от жена.

Модната къща ще сътвори аксесоари и обувки, които, съгласно източници на “The New York Times”, можем да чакаме напълно скоро.

“Да работим върху сходна линия с LVMH е доста специфичен миг за нас. Господин Арнолд ми дава неповторима опция да развия фешън къща в първокласния бранш, без никакви артистични предели. Не мога да се сетя за по-добър сътрудник, с който да работим, от всяка позиция. Готова съм светът да види какво сме основали заедно”, разяснява Риана по въпроса.

От своя страна първокласната марка също изяви щастието си да работят с певицата. Те споделят, че може всички по света да я познават като страхотна изпълнителка, само че те са съумели да я видят в ролята й на CEO и съгласно тях тя е надарен водач. Затова и считат, че изцяло заслужава тази чест.

Рири в действителност в последно време се е отдала на работа върху продуктите си. До такава степен, че към този момент съвсем не взима участия като певица и се появява на доста малко публични събития. Тя даже изпусна спектакъла Met Gala тази година.

Макар и никой да не беше планувал, че тя ще сътвори сходна линия, почитателите чакаха новите й планове. В началото на месеца тя пусна на пазара нови модели долни дрехи от линията “Savage X Fenty by Rihanna” и се снима за рекламната им акция.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР