Луси Ан Джонсън била обикновена жена от Аляска (САЩ), която

...
Луси Ан Джонсън била обикновена жена от Аляска (САЩ), която
Коментари Харесай

Жена изчезна мистериозно през 1961 г., а 52 години по-късно дъщеря ѝ узна, че...

Луси Ан Джонсън била елементарна жена от Аляска (САЩ), която след няколко премествания, се открила в Съри (Канада). Тя живеела там със брачна половинка си Марвин и двете им дребни деца Линда и Даниел. Те били доста щастливо семейство. До случая, който трансформирал целия ѝ живот.

През септември 1961 година тогава 25-годишната Луси изчезва безследно.
 Жена изчезна мистериозно през 1961 година, а 52 години по-късно щерка ѝ разбра, че...

Странното е, че чак четири години по-късно брачният партньор ѝ подава сигнал в полицията. Именно поради тази детайлност полицията стартира да подозира, че става дума за ликвидиране и Марвин автоматизирано се трансформира в основният им обвинен.

Всички съседи са призовани да дадат показания, само че това се оказва неефикасно за следствието. Г-н Марвин се избавя от правораздаването, а местонахождението на Луси остава мистерия.

През идващите години се случват доста неща. Марвин умира през 90-те години. През 2013 година Линда, тогава 59-годишна, усеща, че към този момент би трябвало да се откаже от вярата и да одобри изгубването на майка си.

Но нещо ѝ подсказа, че към момента е рано да се откаже.

" Не помня доста за майка си. След като татко ми се ожени още веднъж, с брат ми в никакъв случай повече не я споменавахме. Всичко, което имах, бяха три фотоси ", споделя тя.

През юни 2013 година Кралската канадска конна полиция внася случая на Луси в обществен план като едно от най-забележителните изгубвания през 50-те години.

Научавайки за това, Линда взема решение непременно да разбере повече за изгубването на майка си. И стига до информация, която се оказва извънредно потребна. Най-голямата ѝ улика е свидетелството за брак на родителите ѝ, в което се споделя, че същинският дом на майка ѝ е Юкон, Канада.

Линда ползва информация за майка си, баба си и дядо си и се свързва с локалния вестник Yukon News, с цел да разгласява известие и да откри роднините си.

Малко по-късно една жена от Юкон се свързва с Линда. Тя споделя, че е видяла фотоси на Луси във вестника и прибавя, че изчезналата жена е нейната майка.

Оказва се, че това е полусестрата на Линда Ронда Глен, която съобщила, че Луси е към момента жива.

Линда, несъмнено, била шокирана от преди малко получената информация. Ронда също не била на себе си.

" Никога не съм знаела, че майка ми е изчезвала. Винаги съм желала да имам по-голяма сестра и доста се веселя, че Линда към този момент знае, че майка ни е жива. Жал ми е, тъй като през цялото това време не е знаела нищо ", споделя Ронда.

След като получава телефонния номер на майка си, Линда ѝ се обажда. Въпреки че била изоставена, тя с неспокойствие очаквала да поговори с нея след дългите години разлъка.

По време на първия диалог Линда се разплакала. А когато двете се срещнали, Луси незабавно познала щерка си.

Линда прекарала няколко седмици с майка си и сестра си, преди да научи истината за предишното.
 Жена изчезна мистериозно през 1961 година, а 52 години по-късно щерка ѝ разбра, че...

" Майка ми сподели, че баща бил нечовечен мъж, че я е унижавал и е имал връзки с доста дами, до момента в който са били дружно. Тя сподели, че татко ми я е изгонил от къщата. Тя се е върнала, само че баща ѝ забранил да вземе мен и брат ми със себе си и тя си тръгнала сама ", споделя Линда.

След срещата тя възнамерява да се реалокира в Юкон, с цел да живее с майка си. Най-накрая тя съумява да откри своята сродна душа, с чиято загубата съвсем се била примирила, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР