Лунният календар за рязане на ноктите взема предвид най-подходящата дата

...
Лунният календар за рязане на ноктите взема предвид най-подходящата дата
Коментари Харесай

Грижи за ноктите по лунен календар

Лунният календар за рязане на ноктите взема поради най-подходящата дата за тази процедура, когато не би трябвало да пораждат проблеми, само че към момента доста неща не са известни, защото аргументите не са задоволително проучени.

Правилната грижа за ноктите може освен да усъвършенства положението им и да възстановява здравето ви, само че и по-важното е да промени ориста ви към по-добро. Както знаете Луната въздейства върху доста процеси на Земята. Хората са забелязали отдавна, че е належащо да се прави прическа, маникюр и педикюр в сходство с лунния календар.

Когато Луната пораства, косата и ноктите също порастват по-бързо. Следователно подстригването и рязането им води до възстановяване качеството на косата и ноктите. Освен това витамините се усвояват по-добре от организма, порязванията и ожулването по кожата зарастват по-бързо. И противоположното, подстригването и рязането в несъответствуващи дни освен утежнява качеството на ноктите и косите, само че по-важно е, че може да повлияе неподходящо на вашето здраве, даже орис. В същото време би трябвало да се помни, че при установяване на удобните дни би трябвало да се взема поради освен етапа на нощното величие, освен лунният ден, само че и съзвездието, където се намира Луната сега. Следвайки рекомендациите на лунния календар, ще приведете в ред освен ноктите си и, само че и живота си.



Най-доброто време за рязане на нокти е петък, след залез слънце. Ако имате шанс и тогава Луната е в Козирог и е в намаляваща фаза, тогава ноктите ви ще станат освен красиви, само че и ще повлияе позитивно на вашето здраве.

Но избягвайте да скъсявате ноктите в събота, изключително в случай че Луната е в символ Близнаци, Рак, Скорпион и Риби. Има възможност след тези процедури ноктите ви да станат нежни.

При Луна в Овен подрязването на ноктите ще ви помогне да повярвате в себе си и да отбраните персоналната си позиция. Нов маникюр от студени нюанси ще добави възторг в дните ви.

При Луна в Телец рязането на ноктите ще ви помогне да се отървете от подозренията. Лунният календар предлага да режете ноктите си заран, с цел да ви донесе шанс и финансово благоденствие.

Луна в Близнаци може да ви докара неприятности в персоналния живот.

При Луна в Рак е уместно за грижа и подсилване на нокътните плочи с билкови отвари.

Луна в Лъв дава позитивни страсти, тъй че подрязването на ноктите ще бъде уместно. Благодарение на тази процедура ще бъде допустимо да се отървете от подозрения и ограничаващи фактори.

Луна в Дева - манипулирането на ноктите няма да аргументи дискомфорт. Късите нокти ще облекчат предразсъдъците и ще ви оказват помощ да отбраните гледната си точка.

Луна във Везни не е най-хубавото време за маникюр. В тези дни има риск от зараза, тъй че лунният календар предлага да се ограничите до масаж на ръцете, с цел да предотвратите болести.



Енергията на Луната в Скорпион е двузначна, тъй че подрязването на ноктите може да докара до непредвидени резултати. Тези, които са подготвени за промени в живота, би трябвало да съкратят нокътните плочи.

Луната в Стрелец. Рязането на ноктите в тия дни ще ви помогне да разгърнете спящи гении и да придобиете убеденост. Най-добре е да режете ноктите си заран, с цел да поддържате позитивно отношение и да се борите против нарушителите.

Луната в Козирог е отлично време за промяна. Нов облик и форма на ноктите ще отстрани подозренията и ще ви помогне да внесете позитивни промени в живота си. Маникюрът би трябвало да бъде поверен на експерт, с цел да отстрани проблемите с враснали нокти.

Луната във Водолей не е най-хубавото време за манипулиране на ноктите. Тези дни би трябвало да бъдат отдадени на отмора и подсилване на биополето, с цел да премахнете болесттите и да се предпазите от негативност извън.

Луната в Риби. Тези дни не са подобаващи за рязане на ноктите, заради опцията да станете заложници на тъжни мисли.

Но в случай че вършиме всичко вярно и все пак ноктите не наподобяват добре, разрушават се, чупят се, тогава повода може да е в самостоятелната нетърпимост към потребления лак, при метаболитни нарушавания, липса на някои витамини и детайли или гъбични болести. Трябва да промените лака или да се свържете с кожен лекар. Също по този начин е потребно да се ядат повече храни съдържащи желязо, калций, силиций, доста пресни плодове и зеленчуци, зеленина, витамини А и Е.

Не забравяйте, че ноктите са знак за здравето на нашето тяло и карма. Здравите нокти постоянно имат гладка, лъскава, розова повърхнина.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР