Луната е намаляваща, в знак Стрелец до 20:56ч на 4

...
Луната е намаляваща, в знак Стрелец до 20:56ч на 4
Коментари Харесай

Днес бъдете бдителни и следете думите, които изричате

Луната е намаляваща, в символ Стрелец до 20:56ч на 4 януари. Този интервал е цялостен с оптимизъм, напредък "нагоре и напред ".

Тези дни са подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път. Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни, метафизичен настроени. Активността също се ускорява. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Не вземайте нещо, което е изгубено от други хора.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

27 лунен ден от 05:21ч на 3 януари до 06:21ч на 4 януари.

Този лунен ден се отнася до последната балсамична фаза на лунния цикъл, както и идващите два дни. Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм.

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни проучвания. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност. Но другите интервенции в региона на недвижимите парцели се предлага да бъдат отсрочени за различен ден, защото през днешния ден шансът може да ви прескочи.

Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

Днес е належащо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове, алкохол. Полезна ще бъде постната храна.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга.

Секс - В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата демонстрират до каква степен човек е кадърен да съществува в хармонични връзки с околното пространство, по какъв начин може да поддържа баланс сред духовния и материалния свят.

Днес е 19 безоблачен ден - Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Добре е да се стартира лекуване. Благоприятно е за самостоятелна работа, както и работа по къщата. Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви задължения. Не давайте обещания и обети. Не правете проекти, не започвайте нови каузи, нови промени.

Не отхвърляйте помощ на никого, изключително в случай че са ви помолили. Не лъжете. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте завист нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР