Луксозно ауди, повредено от паяк на Общинска охрана в Пловдив,

...
Луксозно ауди, повредено от паяк на Общинска охрана в Пловдив,
Коментари Харесай

Собственикът на изпуснатото от паяк Аudi е тип от кримиконтингента, нямал книжка от 6 месеца

Луксозно ауди, развалено от паяк на Общинска защита в Пловдив, преди два дни влезе в новинарските излъчвания. Автомобилът бил спрян в кръстовището на улиците " Янко Сакъзов " и " Елиезер Калев ". Тъй като колата била в зоната на кръстовището, от Общинска защита подхванали дейности по рептрирането ѝ. При интервенцията обаче паякът " изпуснал " автомобила и го развалил, оповестява trafficnews.bg.

Според притежателя, който пред публицисти е декларирал " че това не е кола за 5 000 лв. и е изискал протокол за случая ", са счупени: челен мост калник е сплескан, а дали има други провали - би трябвало да се направи механически обзор, изясни пред камера притежателят на колата.

От " Общинска защита " сервираха извинения на притежателя на и дадоха обещание по най- бързия метод да го компенсират.

Чий обаче е лъскавият автомобил? Мъжът, който пред кореспонденти се показва за притежател на аудито е небезизвестният пловдивски наркодилър Хамди Осман Карагерен, по паспорт Стойков.

През 2017 година Шарения бе задържан, откакто се появил пийнал с огромен нож пред полицията в Асеновград и почнал да заплашва дежурните служители на реда. Получил предизвестие да остави хладното оръжие, само че вместо да извърши разпореждането, той побягнал. Полицейски патрул тръгнал след него и след малко гонене из града, униформените настигнали беглеца. Стойков оказал опозиция и се наложило служителите на реда да употребяват физическа мощ, с цел да го обезоръжат и да му сложат белезниците. Тъй като се държал извънредно несъответстващо, Шарения бил отведен в Центъра за психологично здраве, къде получил солидна доза успокоителни. Той бе наказан на 8 месеца затвор.

Парадоксите в съответния случай са два - единият е, че макар че няма източник на приходи, които да оправдават притежанието на автомобил на 100 000 евро, Шарения явно има подобен. И вторият е, че преди 6 месеца книжката му е отнета за шофиране при приложимост на алкохол. И наред с извиненията, които държавните институции сервират /съвсем резонно, схваща се/, други държавни служби / като полицията и НАП/ би трябвало да се заинтересуват от произхода на парите на Стойков.

43- годишният престъпник, който стартира кариерата си в именития Клуб 777, има няколко присъди за разпространяване на опиати. Последно той излежа 6- годишна присъда, откакто бе хванат на Асеновградско шосе с 50 грама кокаин. Шарения бе арестуван с ортака си Мюмюн Мюмюн- Мечката. Двамата се признаха за отговорни и подписаха съглашение с прокуратурата. Разработката против старите познайници на полицията Шарения и Мечката започва през месец юли 2010 година Нарко ченгетата попаднали на информация, че двамата се занимават с разпространяване на амфетамин, екстази, хероин и кокаин на територията на Пловдив, Хасково, София. Стойков излезе през 2016 година от пандиза.

В ъндърграунда Хамди е прочут с прякора Шарения поради огромния брой татуировки, които покриват тялото му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР