Луксозният палат на най-богатата българка Петя Славова се простира върху

...
Луксозният палат на най-богатата българка Петя Славова се простира върху
Коментари Харесай

РАЗХИЩЕНИЕ! Ето с какво разполага Двореца на богаташка №1 Петя Славова

Луксозният дворец на най-богатата българка Петя Славова се простира върху повърхност от 2000 дка посред 20 дка парк и то посред Банкя, покрай къщата на премиера Борисов.

Ако сараят на Путин в Геленджик има 16 жилището, то българската банкерка разполага с 6 разнообразни палати. Става въпрос за спални, към всяка от които вървят гримьорна стая и обособена баня. Те са ситуирани на втория етаж на хасиендата.

На първия има три салона, столова и кухня . Въпреки че концепцията е била да бъде натрапен италиански жанр, сервизите на родената в село Дъбово, Казанлъшко, работничка в публичното хранене във Варна, която военачалник Любен Гоцев предлага и тя става банкерка, са от допустимо най-скъпата френска компания за жанр Hermes.

Тя се е пробвала да претвори в родната на премиера Банкя част от настроението на италианското градче Стреза на Лаго Маджоре, където също има къща.

Заради нея обаче други богати българки се майтапят, че в действителност е необичайно да купиш безценен парцел без панорама на място, където панорамата е всичко и тя прави недвижимостите там скъпи. Картината в действителност е впечатляваща: короната от остри планински върхове, която Алпите образуват към сребристите води на красивото езеро, а вътре в него, като на поднос – по определението на Румен Михайлов – са ситуирани три острова с техните дворци и приказни градини.

Вместо това, къщата на Славова е навряна в теснотия сред други и е лишена от всякаква гледка, надалеч е и от сантименталните хълмове, където живееше Ферре и от променадата на крайбрежната с изисканите хотели и богаташките дворци.

Всичко това би било персонална работа на семейството, в случай че тя не притежаваше единствената банка в България, която не съумя да мине и българските, и европейските стрес-тестове – предизвикателство за цялата ни финансова система в преддверието на еврото, а преди Коледа избухна и спор сред акционерите в нея, който може да я лиши от досегашната избавителна незабавна помощ на нейния омански покровител.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР