Лудогорец вдигна титлата по шампионски с минимална победа над Черно

...
Лудогорец вдигна титлата по шампионски с минимална победа над Черно
Коментари Харесай

Лудогорец отпразнува 11-ата титла с победа над Черно море

" Лудогорец " подвигна купата по шампионски с минимална победа над " Черно море " с 1:0 у дома в среща от 30-ия кръг на Първа лига.

Разградчани, които към този момент си бяха подсигурили 11-и следващ успех в домашното състезание, стигнаха до трите точки след тъкмо осъществена дузпа от Пиерос Сотириу в 52-та минута.

Възпитаниците на Илиан Илиев пробваха да трансформират развоя на събитията, само че в последна сметка не съумяха, като приключиха с един-единствен прецизен удар по посока вратата на Серджио Падт.

След последния съдийски сигнал " Лудогорец " подвигна 11-та си поредна шампионска купа на страната на спонтанна сцена под формалната ложа на бранш В на " Хювефарма Арена ", с цел да показа насладата си със своите последователи.

Играчите получиха златните медали, съобщи БГНЕС, а дуелът се трансформира в същинско шоу преди, по време на 15-минутната пауза и след края на срещата, като преди награждаването деца танцуваха в поддръжка на Мартин Христов, който се нуждае от сериозна сума за лекуване на тежко заболяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР