Лудогорец напомни за лудите европейски вечери с престижна победа на

...
Лудогорец напомни за лудите европейски вечери с престижна победа на
Коментари Харесай

Луда вечер в Разград - Лудогорец повали Рома

" Лудогорец " подсети за лудите европейски вечери с влиятелна победа на старта на груповата фаза на Лига Европа - 2:1 против " Рома " на Жозе Моуриньо в Разград.

Каули Оливейра откри в 72-ата минута. В 86-ата Шомородов изравни в глава. Българският отличник не се отхвърли да търси трите точки и бразилецът Нонато, показан часове по-рано като ново попълнение, порази вратаря Швилар в дебюта си от скамейката - 2:1 в 88-ата.

В добавеното време успеха можеше да е по-убедителна - домакините изтърваха при четирима на двама. Но пък и звездата Пауло Дибала се размина с 2:2. Жозе Моуриньо най-накрая загуби в България при следващата си аудиенция.

" Лудогорец " може да се гордее с играта си през целия мач против тим, който завоюва шампионата Лига на конференциите. Така взе първа победа от три години и 18 мача в Лига Европа. Период, в който се представяше много неубедително в групите.

Победата отваря вратата за продължение на " орлите " напред, въпреки че е рано за такива сметки. Като изувен новобранец в групата се обрисува ХИК " Хелзинки ", съкрушен с 2:0 от " Бетис " (Севиля) вкъщи.

Очаквайте детайлности и фотоси.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР