Лудогорец иска да запълни липсата на международни мачове с максимален

...
Лудогорец иска да запълни липсата на международни мачове с максимален
Коментари Харесай

Върба: Аз съм тук, за да класирам Лудогорец в групите на Лига Европа

Лудогорец желае да запълни неналичието на интернационалните мачове с оптимален брой победи в шампионата, след което ще нападна с всички сили и групите на Лига Европа, съобщи треньорът на тима Павел Върба.

" В последните три мача спечелихме два пъти на открито и един път вкъщи. Подобрихме някои неща и се приближаваме до метода, по който желаеме да изглеждаме ", разяснява Върба.

" Разочарова ни обаче това, че не успяхме да преодолеем противника в Шампионската лига и да продължим напред. Сега задачата ни е да влезем в групите на Лига Европа и аз по тази причина съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, тъй че още не можем да си вършим и проекти ", добави той.

" Засега ще се съсредоточим върху вътрешното състезание. Нямаме европейски мачове скоро, само че имаме тежки съперници и в България. Много е значимо да печелим допустимо най-вече още при започване на шампионата. "

" В началото на трансферния прозорец не бяхме доста дейни, само че в последните няколко седмици привлякохме нови играчи, които доста ще ни оказват помощ. Надявам се допустимо най-бързо да се приспособят към клуба и метода ни на игра. Те упражняват добре и се надявам да вдигнат класата ни ", сподели още Павел Върба.

Лудогорец играе на следващия ден от 21:00 часа против Локомотив Пловдив в Разград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР