Лудогорец, чрез своя официален сайт, благодари на феновете за подкрепата

...
Лудогорец, чрез своя официален сайт, благодари на феновете за подкрепата
Коментари Харесай

Лудогорец поздрави Саша Илич и момчетата му, каза защо ЦСКА - София не е шампион и спомена 4 клуба

Лудогорец, посредством своя формален уебсайт, благодари на почитателите за поддръжката им, която е била доста значима в борбата за шампионската купа на България. Също по този начин разградчани поздравиха треньора на ЦСКА - София Саша Илич и момчетата му, наричайки ги заслужен конкурент. 12-кратният роден първенец прибавя, че няма желание да дава отговор на опорки, клюки, неистини и среднощни постове в Инстаграм, тъй като желае да резервира хигиена.
 12! Хегемонията на Лудогорец продължи и този сезон! 12! Хегемонията на Лудогорец продължи и този сезон!
Също по този начин Лудогорец показва и четири отбора от efbet Лига, които са се показали по-добре против тях, в сравнение с ЦСКА - София, намеквайки, че купата отива в Разград, тъй като в директните дуели " орлите " са взели 7 точки против единствено една за " алените ".

“Уважаеми Лудогорци, 

Няколко часа след спечелването на 12-тата поредна купа управлението, треньорския щаб, футболистите и чиновниците на ПФК Лудогорец ви благодарят за поддръжката през целия отминал сезон. Той не беше по никакъв начин лек, само че изживяхме дружно вълшебен моменти в евротурнирите, спечелихме купата на България след дълго очакване и напълно справедливо спечелихме шампионата. Благодарим ви, че през последните мачове, когато усетихте, че ни е мъчно, множеството от вас се върнаха на стадиона и поддържаха момчетата. Срещу нас имаше заслужен конкурент в лицето на Саша Илич и момчетата му. Конкуренцията с тях ни даде опция да забележим грешките си, които бързо би трябвало да изправим.
 Феновете на Лудогорец извършиха гостуващия бранш на Феновете на Лудогорец извършиха гостуващия бранш на " Тича "
Мнозина от вас чакат да отговорим на цялото цунами от заявления, опорки, клюки, откровени неистини, среднощни постове в Инстаграм и така нататък и тъй наречените През годините се убедихме, че е изцяло безсмислено. Хвърлянето на тиня по съперниците се е трансформирало в народен спорт и ние ще се опитаме доколкото можем да пазим хигиена.

Иначе статистиката е ясна и безапелационна: Отбори като Локомотив Сф, Пирин, Левски, ЦСКА 1948 ни взеха повече точки, в сравнение с директният ни конкурент ЦСКА. Цифрите са безапелационни. Само Лудогорец! ”, пишат разградчани.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР