Лудия репортер Даниел Петканов отново сгази лука, този път в

...
Лудия репортер Даниел Петканов отново сгази лука, този път в
Коментари Харесай

Лудия репортер потроши магазин в Дубай

Лудия кореспондент Даниел Петканов още веднъж сгази лука, този път в Дубай.

Бившият брат основал страшна блъсканица в комерсиалния център, откакто не решил силата на шута си и пратил футболната топка, с която си играел, право в щанда със стока.

Даниел е прочут с възприятието си за комизъм и щурите хрумвания, които бързо осъществя. Именно наивна игра е провокирала безредицата в Дубай. Дани и брачната половинка му Александра почнали да се майтапят между тях и да се забавляват на територията на комерсиалния център. Двамата се снимали и по едно и също време с това взимали разнообразни предмети от щандовете, писа „ Телеграф “.

Петканов се натъкнал на футболна топка и решил да показва уменията си пред публиката от малчугани, които непрестанно размахвали ръце, знак, посредством който да привлекат вниманието му, с цел да им подаде топката. Тогава последвал и по-сериозният шут от страна на репортера, а неточното му попадение съборило част от щанда, по-конкретно красиво подредените кутии със стока. Шумът от разпилените сувенири, играчки и аксесоари предиздвикал мнозина от посетителите да приковат взор към Дании съпътстващата го Александра. Вместо обаче да се почувстват гузни, те почнали да се смеят още по-силно.

Последствията към момента не са ясни. Припомняме, че двойката е на меден месец в емирството от няколко дни. Познати на двойката предвиждат, че може би ще стоят до края на януари, с цел да избегнат студовете у нас.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР