Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол отправи заплахи към

...
Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол отправи заплахи към
Коментари Харесай

Динко заплаши журналистката Татяна Кристи заради сатирично видео

" Ловецът на бежанци " Динко Вълев от Ямбол насочи закани към журналистката Татяна Кристи поради нейно сатирично видео.

Във видеото, качено на страницата " Лютинка Бори Мрака " във Facebook, Кристи влиза в ролята на " новата другарка " на Динко, която изяснява, че Динко в никакъв случай не би бил жена без причина, а недоволствата на предходната му другарка са неоснователни. 

Приятелката на Динко Десислава подаде тъжба в полицията през април за това, че е бита от Вълев. Жалбата е подадена от болничното заведение в Бургас. Жената в началото споделила, че е получила пострадванията, падайки по стълбите. По-късно обаче се обадила в полицията и съобщила, че в действителност е била бита. 

Пред OFFNews тогава Динко отхвърли да е бил Десислава. 

" Не съм удрял никого. Не съм я виждал от месеци. Тя от дълго време не ми е другарка, аз имам друга другарка ", сподели той. 

По този мотив Татяна Кристи снима видеото, което е качено във Facebook на 20 април. 

Вероятно Динко го е видял много по-късно, тъй като е отправил заканите на 12 юни посредством гласово известие във Facebook.

Кристи разгласява записа през днешния ден. В него Динко заплашва, че в случай че реши, ще ѝ направи живота черен. 

" Майка ти ще е*ба в гъза, да знаеш, умряло куче. Как пускаш такива клипове, ма? Ненормална ли си, к`ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм някакъв травестит, да не съм педерас, да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Съобразявай се малко, тъй като ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти гърбава да е*ба грозна. Боклук ", споделя Динко.

Можете да чуете записа ТУК. 

" Понеже става въпрос на Мутроландия дано и аз да прибавя една опасност отправена към мен на персонални от Динко (известен още като " народен воин " по Бойково време.) Въпросното нещо ми изяснява, че ще ми направи живота черен в този благ звуков файл. Дали някой орган ще се самосезира...хм.... вземам пуканките и виждам... ", написа Кристи на страницата си във Facebook във връзка опасността на Динко. 

Пред OFFNews Кристи уточни, че се надява органите да се самосезират по въпроса и добави, че ще уведоми американското посолство в София за случилото се. 

" Очаквам органите да се самосезират, без даже да депозирам тъжба в полицията, тъй като този човек е обществена персона, с редица престъпни прояви. Този човек насочва закани за разпра, първо, на публицист в мое лице, второ, на американски жител. Смятам да уведомя американското посолство в София за отправена към мен опасност и считам да заведа дело против въпросното лице ", уточни тя. 

Ето и клипа на Татяна Кристи за " новата другарка на Динко ". 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР