ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Голяма част от наситената Калифорния беше

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Голяма част от наситената Калифорния беше
Коментари Харесай

Наситената Калифорния получава повече дъжд и сняг, но засега избягва сериозни щети, които видя само преди седмици

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Голяма част от наситената Калифорния беше изправена пред опасността от наводняване във вторник със зимни стихии, само че до момента щатът избегна сериозността на вредите от кални свлачища, вятър и дъжд, подбудени от атмосферна река единствено преди седмици.

Докато преваляванията бяха съсредоточени в Южна Калифорния, гръмотевични стихии и мощни ветрове се чакат в необятни сектори от държавен и периодически планински сняг може да удари на север. Очаква се някои ограничения за наблюдаване и предизвестия за наводнения да останат в действие до сряда.

Най-проливният дъжд се чака в региона на Лос Анджелис във вторник, като се усилва още повече през нощта с спомагателни един до два инча над два до пет инча, които са паднали в региона през последните дни, сподели Боб Оравек, водещ синоптик в Националната метеорологична работа в Мериленд.

„ Тежък е, само че не толкоз тежък, колкото преди “, сподели Оравец. „ Но беше мокър месец в Южна Калифорния. Земята е наситена, тъй че всеки спомагателен дъжд може д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР