Лориен започна новата 2023 година по чудесен начин с победа

...
Лориен започна новата 2023 година по чудесен начин с победа
Коментари Харесай

Лориен си тръгна доволен след късен обрат срещу Анже

Лориен стартира новата 2023 година по превъзходен метод с победа с 2:1 като посетител на Анже. Срещата бе от 17-ия кръг на Лига 1. " Оранжевите " измъкнаха трите точки след поврат в края.

Анже поведе още в 10-ата минута с гол на Абдала Сима с глава след корнер. Домакините можеха да удвоят преднината си в 75-ата минута, само че попадение на Амин Салама бе анулирано поради засада.

Лориен обаче изчака своя късмет и в 79-ата минута стигна до равнене благодарение на Абдала Сима, който от воин се трансформира в виновник, отбелязвайки си автогол.

Домакините можеха да си върнат преднината в 81-ата минута, само че изстрел на Набил Бенталеб се отби от гредата. Вместо това в 88-ата минута гостите стигнаха до цялостен поврат посредством Енцо Льо Фе, който се разписа с изстрел от приблизително разстояние.

Така Лориен постави завършек на неприятната си серия от 6 мача без победа в шампионата и с актив от 31 точки се намира на 6-ото място в класирането. Анже пък остава на дъното с 8 точки и серия от 8 следващи загуби.

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР