Лорер е поредният след премиера, който дели бежанците по произход

...
Лорер е поредният след премиера, който дели бежанците по произход
Коментари Харесай

Румен Петков поиска оставките на шефа на „Булгаргаз“ и на министрите Лорер и Николов

Лорер е следващият след премиера, който дели бежанците по генезис и цвят на кожата, твърди водачът на АБВ
Румен Петков изиска оставките на министрите Александър Николов и Даниел Лорер и на новия началник на „ Булгаргаз “ Людмил Йоцов, оповестиха от АБВ.

Пред медиите в Пловдив той изясни, че повода е неналичието на управнически потенциал, изключително в актуалната усложнена конюнктура с недостиг на гаранции за сигурността на жителите, както и тежки злоупотреби и корупция в енергетиката.

Ефектите за Европа стават все по-лоши и по-лоши. Цената на газа доближи равнища, които и най-мрачните прогнози не са вещаели, уточни Петков. Той акцентира съществуването на Плана за деяние при изключителни обстановки и нарушаването му от страна на министъра на енергетиката и на новия началник на „ Булгаргаз “, което основава спомагателни проблеми при гарантиране на газовата сигурност на България.

Румен Петков изрази отвращение от изявление на Даниел Лорер, в което министърът още веднъж акцентира разликите сред украинските и предходните бежанци в интерес на първите. Председателят на АБВ е безапелационен, че сходно изказване е цинично, тъй като Лорер, след премиера си, е следващият, който дели бежанците по страна на генезис, по цвят на кожата и т.н.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР