Лоренцо Мичели, треньорът на женския национален отбор, беше повече от

...
Лоренцо Мичели, треньорът на женския национален отбор, беше повече от
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Трябва ни още една победа

Лоренцо Мичели, треньорът на женския народен тим, беше повече от благополучен от успеха на България с 3:1 над Южна Корея. Тя извади нашите от зоната на изпадащите от Лигата на нациите за сметка на Хърватия.
„ Знаехме какъв е този мач “, разяснява Мичели пред формалния уебсайт на БФ Волейбол. „ Нашите заслужиха успеха. Не беше по никакъв начин елементарно. Южна Корея изигра най-хубавия си мач в шампионата пред своя аудитория. В последните дни тренирахме единствено за този дуел и най-важното е, че не си направихме харакири. Това беше нашият ден. Трябваше да спечелим. В предходни мачове след загуба на гейм излизахме доста по-слаби. Сега беше противоположното – изиграхме страхотна четвърта част “.

„ Не би трябвало още да се радваме, че сме останали в Лигата на нациите. Трябва ни още една победа. Хърватия може да реализира нещо против Нидерландия, Турция или Полша. Надявам се единствено всички да играят професионално и почтено “, продължи той.

„ Аз съм благополучен, че в този момент свършихме най-хубавото. Искам победа. Не знам в кой мач, само че би трябвало да я спечелим. За да сме 100 % сигурни, ни трябват още три триумфа “, приключи селекционерът на „ лъвиците “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР