* Лорън ще получи два сватбени подаръка плюс полет в

...
* Лорън ще получи два сватбени подаръка плюс полет в
Коментари Харесай

Играчките, които подмладиха Безос

* Лорън ще получи два сватбени подаръка плюс полет в Космоса

* Суперяхтата " Кору " се мери с пирамидите в Гиза и Айфеловата кула
-->
Той има 137.8 милиарда $, което го прави третия най-богат човек в света.Тя до неотдавна притежаваше единствено компанията за въздушно снимане Black Ops Aviation. Скоро обаче някогашната телевизионна журналистка Лорън Санчес ще стане мисис Безос и ще се радва на надалеч по-охолен живот. Преди седмица стана ясно, че милиардерът се е сгодил за своята партньорка, заяви Си Ен Ен, базирайки се на източник, непосредствен до двойката. " Дейли мейл " пък заяви, че двамата са сключили брак на първокласната яхта на милиардера. 



59-годишният Безос и 53-годишната Санчес прекарват ваканцията си на струващата 500 милиона $ яхта на милиардера, а Санчес беше снимана с пръстен с голям камък на безименния пръст. На фрагментите ясно се вижда, че Лорън, която е майка на три деца, е в топ форма. Облечена в розов бански и бяла туника, тя не се отделя от милиардера, който наподобява подмладен, кокетен в сини къси панталони и бяла риза.Двойката се любува на слънчевите лъчи, а яхтата обикаля плажовете на Майорка, Ибиса и Южна Франция.

Изневяра за милиарди

Джеф и Лорън оповестиха обществено връзката си през 2019 година Това стана откакто и двамата се разведоха. През 2019 година притежателят на Amazon разтрогна брака с първата си брачна половинка Макензи Скот, от която има четири деца. Те бяха дружно 25 години, само че го изловиха със Санчес и той бе заставен да признае изневярата, което му коства 25% от положението.Тв водещата също стартира бракоразвод със брачна половинка си Патрик Уайтсел, с който са дружно от 13 години и имат 2 деца. От предходна връзка новата избраница на Безос има още един наследник.

Според National Enquirer Джеф Безос и Лоран Санчес въртели обич зад тила на законните си половинки, които до неотдавна въобще не подозирали.Милиардерът непрекъснато пътувал с тайната си възлюбена, употребявайки частния си аероплан. Двамата се срещали в петзвездни курорти, като употребявали и първокласни лимузини и хеликоптери.Когато половинките им разбрали за случката, разводът бил неминуем, написа още изданието. 

През 2022 година двамата дадоха взаимно изявление от вкъщи си във Вашингтон, в което приказваха за благотворителната си активност. " Ние сме в действителност добър тим ", сподели тогава бъдещата госпожа Безос. Джеф разказа носителката на " Еми " Лорън Санчес като " най-щедрия, най-сърдечния човек, който е срещал " и сподели, че партньорката му е ентусиазъм за него. Явно, че Джеф е подготвен да направи всичко за нея. Включително и да я изпрати в Космоса. Компанията на милиардера, Blue Origin, приготвя напълно женски екипаж, който да лети отвън орбита, през идната година. Лорън Санчес ще управлява задачата при започване на 2024 година Самоличността на петте дами, които се причисляват към нея, няма да бъде разкрита до наближаването на старта, който към момента не е публично доказан от компанията.

Даровете на великодушния милиардер

Джефри Престън Безос или Джеф Безос, както го познава светът, напусна поста на основен изпълнителен шеф на Amazon – най-големият стартъп за електронна търговия в света, само че продължава да печели по 2 489 $ в секунда и по 149 353 на минута. Личното благосъстояние на магната се прави оценка на 125 милиарда $.Два са сватбените дарове, които Лорън Санчес получава от великодушния  милиардер.Първият е луксозно триетажно имение от 2600 квадратни метра в Бевърли Хилс, купено от  бившия президент на Warner Bros Джак Уорнър.Page Six написа, че цената му е почти 175 милиона $.Свежи фотоси на папараци демонстрират, че строителните работи още веднъж са в ход, откакто известно време бяха замразени.В имението има съществена къща, за посетители, фитнес зала, беседка и обособена сграда за защита.Вторият подарък е новата гигантска яхта " Кору ", украсена със статуя, изобразяваща Лорън.

Яхта, по-висока от пирамида в Гиза

Известно е, че Безос е огромен фен на яхтите. Суперлодката Koru, която коства 500 милиона $, напусна корабостроителницата в Ротердам на 13 февруари. Мега лодката на Безос провокира дискусия предходната година след отчет, че нидерландските чиновници ще би трябвало да разглобят историческия мост Конингсхавен, тъй като структурата не разрешава на яхтата да премине под него. Новата морска облага на Безос бе издигната от нидералндската Oceanico в Албласердам, покрай Ротердам. Тя е най-голямата яхта на света - с дължина 127 метра и височина 40 метра. или другояче казано - по-висока е от пирамидата в Гиза, в случай че стои изправена и на половина от височината от Айфеловата кула.



Освен това мегаяхтата има свое бебе – дребна спомагателна яхта, както и хеликоптерна площадка. Интересен факт е, че Лорън Санчес има позволение за ръководство на вертолет.Корабът има три мачти и е на три равнища. Огромният кораб може да побере 18 посетители и изисква екипаж от 40 моряци. Твърди се, че суперяхтата е основана по модел на емблематичната за Oceanco Black Pearl, която е една от най-големите и най-екологични ветроходни яхти в света. Тя може да прекоси Атлантика, без да изгори даже един литър изкопаемо гориво. А с високата цена на Koru идват и огромните разноски за поддръжка. Съобщава се, че това ще коства към 25 милиона $ годишно.Въпреки че е вложил 500 млн. $ в морското си украшение, Koru надалеч не е най-скъпата яхта в света. Първото място се държи от History Supreme, която се прави оценка на 4,8 милиарда $, поради покритието си от злато и платина. Тя е благосъстоятелност на малайзийски предприемач.

Бившата Макензи се отдаде на щедрост

В същото време някогашната мисис безос - Макензи Скот, реши да се разведе с втория си брачен партньор. Тя се омъжи за Дан Джует през 2021 г - единствено две години след развода си с Джеф, напомня NY Times. При раздялата си с него тя получи 4% от капитала на Amazon. В последните години Маккензи Скот се концентрира върху благотворителни действия, като подари милиарди долари на разнообразни фондации. Днес тя разполага с 28.9 милиарда $. Това я подрежда на 39-а позиция измежду най-богатите хора в света.Скот обаче е понижила положението си с 27.4 милиарда $, което се дължи както на дарените суми, по този начин и на понижението в цените на книжата на Amazon. Скорошно изследване на сп. Forbes уточни, че единствено за две години Скот е дарила повече пари, в сравнение с Джеф Безос през целия си живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР