Лондон. Висшата лига отложи още два мача. Това са срещите

...
Лондон. Висшата лига отложи още два мача. Това са срещите
Коментари Харесай

Висшата лига отложи двата ранни мача на Боксинг Дей

Лондон. Висшата лига отсрочи още два мача. Това са срещите от идния в неделя 19 кръг от шампионата. Отпадат двете ранни срещи, които трябваше да стартират на Боксинг дей в 14:30 часа българско време: Ливърпул – Лийдс и Уулвърхемптън – Уотфорд.

Ръководството на шампионата разгласи, че това се прави по молба на Лийдс и Уотфорд, които са наранени съществено от преобладаващия на Острова вид Омикрон на COVID-19.

От Висшата лига оповестиха, че клубната база Лийдс е затворена от английските здравни управляващи. В клуба с изключение на инфектирани играчи има доста контузени и заболели.

Случаят с Уотфорд е по-различен. Те към този момент имаха един отсрочен мач (този с Кристъл Палас, който трябваше да се играе в предходната събота). Играчите на „ стършелите “ към този момент стартират да излизат от карантина, макар че към момента няма задоволителен брой за провеждането на среща от шампионата. От Висшата лига показаха вяра, че отборът на Клаудио Раниери ще може да организира дуела си с Уест Хем на 28 декември.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР