Лондон. Тайсън Фюри е получил нареждане да защитава шампионската си

...
Лондон. Тайсън Фюри е получил нареждане да защитава шампионската си
Коментари Харесай

Тайсън Фюри ще защитава титлата си срещу Дилиън Уайт

Лондон. Тайсън Фюри е получил разпореждане да пази шампионската си позиция в тежка категория против Дилиън Уайт напролет на 2022-ра.

WBC са наредили на първенеца им да се изправи против краткотрайния им подобен. Битката е планувана да се организира на територията на Англия.

Това са разочароващи вести за всички, които са се надявали да видят Фюри против Александър Усик. Така или другояче обаче Антъни Джошуа няма желание да се откаже да гони Усик за мигновен реванш и в този момент Фюри ще се озове на кръга против Уайт.

Фюри за последно победи Дионтей Уайлдър в 11-тия рунд с нокаут при третата борба посред им. Преди това той записа победа с ТКО над американеца.

" Gupsy King " държеше купите на WBA, IBF, WBO, IBO и The Ring, откакто победи Владимир Кличко, само че по-късно се отдръпна от спорта поради душевен проблеми.

Уайтъ пък записа победа с ТКО над Александър Поветкин и по този начин завоюва краткотрайната купа. Преди това той загуби с ТКО от Поветкин и загуби купата на WBC. Другата му загуба е с ТКО от Антъни Джошуа. Уайт има победи над имена като Дерек Чисора, Джоузеф Паркър и Оскар Ривас.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР