Лондон. Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов са двамата най-богати ММА

...
Лондон. Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов са двамата най-богати ММА
Коментари Харесай

Макгрегър и Хабиб са най-богатите ММА бойци в историята

Лондон. Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов са двамата най-богати ММА бойци в историята на спорта. От медията South China Morning Post направиха ранглиста, в която напълно предстоящо Макгрегър е на върха. От South China настояват, че огромната звезда на UFC има 400 милиона $.

Хабиб Нурмагомедов от своя страна заема второто място със скромните 40 милиона $. Взема се поради и парите, които бойците изкарват от рекламни контракти, а освен от заплатите им в UFC.

Огромните доходи на Макгрегър идват от борбата с Флойд Мейуедър, както и от неговата марка уиски, която той продаде. Третото място в класацията заема легендата Джордж Сейнт Пиер. Той е проработил 30 милиона $ в неговата кариера.

На идващите две места на Брок Леснар и Би Джей Пен. Брок е изкарал 25 милиона, а Пен е на 5-то място с 20 милиона $. Преди няколко години Хабиб и Макгрегър се биха и борбата им стана най-продавана в историята на UFC.

Финансовите триумфи на Хабиб се дължат значително на борбата с Макгрегър. " The Eagle " го накара да се съобщи и стана огромна звезда, а това му донесе нов контракт с усъвършенствани условия в UFC.

Eто листата с най-богатите 5 ММА бойци в историята:

1. Конър Макгрегър - $400млн
2. Хабиб Нурмагомедов - $40млн
3. Джордж Сейнт Пиер - $30млн
4. Брок Леснар - $25млн
5. Би Джей Пен - $20млн

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР