Лондон. Бившият лидер на Партията за независимостта на Обединеното кралство“

...
Лондон. Бившият лидер на Партията за независимостта на Обединеното кралство“
Коментари Харесай

Daily Express: Найджъл Фараж заяви, че животът на европейците е застрашен, заради невъзможността на ЕС да се справи с ислямския тероризъм

Лондон. Бившият водач на „ Партията за независимостта на Обединеното кралство “ Найджъл Фараж съобщи, че животът на европейските жители е заплашен, поради слабата политика за сигурността, предава Daily Express. Във връзка със скорошното нахлуване в Барселона, Фараж сподели, че европейските водачи не са съумели да се оправят с проблемите на сигурността, макар вълната от терористични актове, които заляха континента в последните години.
„ Честно казано цялата работа е полуда. Имаме европейски план с огромен и всесилен набор от хрумвания, който сега е искрено казано опасност за живота на европейските жители. Няма симптом, който и да е от нашите водачи, да желае да промени политиките “, съобщи английският евродепутат.
„ Нормалните народи основават лични закони, управляват границите си, и избират кой да идва да живее и работи в страните им “, сподели той, критикувайки Европейски Съюз и елита на Брюксел за невъзможността им да се оправят с ислямския екстремизъм.
Превод и редакция: Симеон Миланов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР