Локомотив (Русе) се наложи с 1:0 над областния съперник Бенковски

...
Локомотив (Русе) се наложи с 1:0 над областния съперник Бенковски
Коментари Харесай

Три греди и минимална победа за Локо над Бенковски

Локомотив (Русе) се наложи с 1:0 над регионалния противник Бенковски (Бяла) във втората си зимна контрола. Двубоят се игра на изкуствения терен на стадион " Дунав ". Гола за " железничарите " вкара Борислав Джарнавлиев в 75-ата минута.
Съвсем предстоящо срещата мина под диктовката на русенци. Играчите в алено и черно преобладаваха в средата на терена и сътвориха доста положения. Вратарят на беленчани обаче имаше ден и с решителни намеси опази мрежата си суха.

През второто полувреме на три пъти гредите избавиха гостите след мощни удари на Ивайло Иванов, Огнян Брайнов и Валентин Валентинов.

Все отново разумно се случи и в 75-ата минута " железничарите " съумяха да вкарат. Централният бранител Борислав Джарнавлиев, който игра като нападател в последните минути, означи единствения гол в мача. При безредие пред врата на " Бенковски " той се оказа непокрит и засече топката за 1:0.

Гостите от Бяла, които са на опашката в Североизточната трета лига, не демонстрираха усъвършенстване в играта си по отношение на есента и надали ще съумеят да се преборят в борбата за оцеляване.

Локомотив (Русе) ще продължи с контролите идната неделя, когато ще играе против " Кубрат 2016 ". Предстои през седмицата да се посочи мястото на инспекцията, съгласно климатичните условия.

Серията от контролни срещи ще завърши на 17 февруари. Тогава " железничарите " ще гостуват в Разград на " Лудогорец U19 ".

Локомотив (Русе) игра против " Бенковски " в следния състав:

Димитър Лазаров, Огнян Брайнов, Борислав Джарнавлиев, Владимир Перчемлиев (Джан Али), Ивайло Иванов, Мартин Рачев, Живко Парашкевов (Мартин Георгиев), Стефан Митев, Мирослав Георгиев, Мартин Недков, Валентин Валентинов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР