Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение, в което се казва,

...
Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение, в което се казва,
Коментари Харесай

Официално: Локо излезе с важна информация

Локомотив Пловдив излезе с публично известие, в което се споделя, че Адам Сотков към този момент не е част от ръководството и не има акции.

От Локомотив Пловдив също по този начин прецизират, че „ към днешна дата има договаряния за продажбата на един футболист. “

Клубът работи по селекцията за пролетния дял от шампионата, а на първото занятие на 08.01 се чакат и няколко играчи на проби.

Публикуваме формалното известие от Локомотив Пловдив без редакторска интервенция:

Уважаеми локомотивци,

Днес (30.12) се организира среща сред управителни фактори в клуба и последователи на тима.

На събирането участваха господин Христо Крушарски, господин Павел Колев, господин Венко Рахталиев и господин Димитър Палазов.

На срещата беше импортирана изясненост към моментното положение на ПФК Локомотив. Клубът ще стартира още веднъж да действа обикновено. Локомотив ще преследва класиране в Европа – през този или идващия сезон. Тимът ще разчита и на свои фрагменти от школата.

Г-н Адам Сотков към този момент не е част от ръководството и не има акции.

След 2 месеца би трябвало да се състои общо заседание, на което ще бъде определен нов директорски съвет.

Към днешна дата има договаряния за продажбата на един футболист. Ако договорката стане факт – детайлностите ще бъдат оповестени на формалния уебсайт на клуба.

Работи се и по селекцията за пролетния дял от шампионата, а на първото занятие на 08.01 се чакат и няколко играчи на проби.

Строителните действия по двата естествени терена въз основата в „ Тракия “ не престават, като сега се приключва построяването на поливната система.

На разлъка всички присъстващи се сплотиха към обстоятелството, че тези срещи би трябвало да се състоят ежемесечно.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР