Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш похвали своите футболисти

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш похвали своите футболисти
Коментари Харесай

Томаш: За съжаление със субективните фактори не можем да се борим

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш похвали своите футболисти след равенството 2:2 като посетител на Черно море от 13-ия кръг на българското състезание.

„ И двата тима се постараха да се получи мач сред първия и втория, до момента в който не се намеси фактор, който не зависи нито от мен, нито от футболистите. Има справедливи и субективни фактори. Със субективни фактори не можем да се преборим. Можехме да го сторим, до момента в който имаше числово тъждество. Ние бяхме тимът, който се стараеше да играе повече футбол. Черно море е добър тим с добър треньор, само че до момента в който имаше числово тъждество, ние желаехме повече успеха. Наистина се получи много добър мач за неутралния фен, само че за нас треньорите провокира нерви. Знам, че ще ме питате, само че занапред да кажа, че не желая да разяснява съдийството “, сподели наставникът минути след края на мача във Варна.

„ Имахме три тежки мача – с Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Във всеки от тях не променихме нищо. Аз съм горделив с футболистите си, тъй като се опитахме и на моменти седяхме по-добре от съперниците си “, сподели той по отношение на последните три срещи на „ черно-белите “.

Той призна, че е доста мъчно да се гостува на „ Тича “: „ Абсолютно, тук се играе мъчно, играл съм тук, познавам Илиан Илиев и Черно море. Това, което направихме ние, демонстрира, че имаме голям капацитет, само че щом занапред стартират едни неща, очевидно сме засегнали нещо ".

„ За идващия мач 5 индивида са навън, няма да разясня повече “, установи треньорът.

„ Във всеки един мач Локомотив ще се пробва да излиза, да се надиграва, да господства и да постанова нашия жанр. Мога да благодаря на футболистите, че през днешния ден демонстрираха, че имат ей такива сърца “, приключи Томаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР