Етър приема Локомотив (Пловдив) в първия неделен двубой от efbet

...
Етър приема Локомотив (Пловдив) в първия неделен двубой от efbet
Коментари Харесай

Локо гостува на Етър, ще се опита да победи и да се върне на върха

Етър приема Локомотив (Пловдив) в първия неделен дуел от efbet Лига. Двата състава влизат в срещата на стадион " Ивайло " от напълно друга позиция - при победа в старопрестолния град " смърфовете " ще се върнат на първото място в класирането. Момчетата на Емануел Луканов пък ще търсят точки, с които да мръднат от дъното. Първият съдийски сигнал във Велико Търново би трябвало да прозвучи в 17:45 часа.

" Виолетовите " записват сложен сезон, което се очакваше на фона на разликата сред efbet Лига и Втора лига. Етър се намира на предпоследното място, като едвам преди две седмици момчетата на Луканов записаха своя първи триумф в групата - 3:1 над Локомотив (София). Дори при еднакъв резултат против Локомотив (Пловдив), етърци ще излязат пред тима на Славия, който загуби нощес дребното столично дерби.

В редиците на домакините се завръща хърватският нападател Ловре Кнежевич, който беше контузен и пропусна сполучливото посещение в столичния квартал " Надежда ". Двубоят с Локомотив (Пловдив) пропуща осъденият централен бранител Пламен Димов и възстановяващият се от контузия Илкер Будинов.

Локомотив (Пловдив) ще излезе на терена във Велико Търново с мисъл за първото място. При триумф футболистите на Александър Томаш ще се завърнат на върха, където се настани Черно море след успеха над Берое преди два дни.

В паузата за националните тимове с отбора на Томаш възобнови тренировки лекуващият контузия Мартин Паскалев. Същевременно пловдивският клуб показа преди няколко дни десето ново попълнение - френският бранител Оливер Камдем. До момента през сезона Локомотив (Пловдив) има 7 победи, 1 еднакъв и 0 загуби, което кара публиката на " Лаута " да мечтае за повтаряне на 2004 година

Очаква се срещата с Локомотив да бъде най-посетеният до момента на стадион " Ивайло " през този сезон, а за това ще спомогне и гостуващата агитка от Пловдив - чакат се над 600 ентусиасти на " смърфовете ".

ЕТЪР - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

Етър : Величков, Стоянов, Ангелов, Иванов, Христов, Моран, Ангелов, Кнежевич, Бухолда, Станев, Тошев

Локомотив (Пловдив): Хоркаш, Дион, Ефе Али, Сегура, Де Силва, Лео Сена, Иванов, Джовани, Илиев, Евандро, Минчев

Стадион : “Ивайло ”
Начало : 17:45
Съдия : Ивайло Ненков
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР