Локомотив Пловдив е подписал договор за сътрудничество с южнокорейската компания

...
Локомотив Пловдив е подписал договор за сътрудничество с южнокорейската компания
Коментари Харесай

Корейска фирма стана партньор на Локо

Локомотив Пловдив е подписал контракт за съдействие с южнокорейската компания Fitogether Inc. От там предоставиха на черно-белите специфична система за електронно следене на състезателите от последно потомство. Логото на акцията стои на единия ръкав на екипите.

С техниката се наблюдават в действително време разнообразни индикатори, като пулс по време на упражненията, избухлива мощ, пробягана отдалеченост и други Данните проучват детайлно след всички тренировки, публични и другарски мачове. Системата ОhCoach, която се употребява с GPS устройствата, е сертифицирана от FIFA. Fitogether Inc. се развива извънредно бързо, има подписани контракти с над 150 клуба от 30 страни, като в 4 страни даже е формален снабдител на данни за локалните шампионати.

" Радостни сме от това партньорство с Fitogether. На нас треньорите информацията, която добиваме от устройствата, е извънредно потребна. До момента най-хубави индикатори дава Конър Руан ", показа наставникът на Локо Александър Тунчев.

" След всяка подготовка преглеждаме индикаторите от устройствата с треньорите. След това дискутираме какво още можем да вършим в заниманията ", добави вратарят Лукас Рейдър, който с брилянтно избавяне в добавеното време на мача против Локо (Сф) избави успеха с 2:1.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР