Локомотив (Пловдив) е набелязал за попълнение през зимния трансферен прозорец

...
Локомотив (Пловдив) е набелязал за попълнение през зимния трансферен прозорец
Коментари Харесай

И Локомотив се огледа в младите таланти на Септември

Локомотив (Пловдив) е набелязал за попълнение през зимния трансферен прозорец левия бек на Септември (София) Мартин Ачков. 23-годишният футболист е бил наблюдаван от много време от скаутите в клуба от " Лаута " и треньорът Александър Томаш е бил безапелационен, че го желае като алтернатива за по-силна конкуренция на левия фланг на защитата. След раздялата с Александър Василев в Локо на този пост разполагат единствено с хърватина Йосип Томашевич.

От Септември обаче разкриха пред " Мач Телеграф ", че са поискали трансферна сума за всеки един от своите футболисти, в това число и за Ачков. От " Лаута " ще би трябвало да отделят средства, в случай че желаят да се договорят с Румен Чандъров. Собственикът на столичани сигурно не упорства за огромни суми, а избира да дава опция на гениите да се развиват на по-високо равнище и резервира % от трансферните им права.

На този стадий за Локо е предпочитано договарянето с Арда за халфа Христо Иванов. След това ще се концентрират и върху диалозите за Ачков. Ако не съумеят да стигнат до съглашение, " черно-белите " ще се насочат към привличането на свободен сътрудник от чужбина за тази позиция.
 Бирсент Карагарен пред трансфер във ФК ЦСКА 1948?
Бирсент Карагарен пред трансфер във ФК ЦСКА 1948?

Преговорите са в напреднала фаза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР