Локомотив (Пд) подписа днес с две нови попълнения играли за

...
Локомотив (Пд) подписа днес с две нови попълнения играли за
Коментари Харесай

Локо взе звезди от Англия и Франция

Локомотив (Пд) подписа през днешния ден с две нови попълнения играли за последно във Франция и Англия. Те бяха показани персонално от новия спортно-технически шеф на клуба Георги Иванов и треньора Бруно Акрапович. Диниш Алмейда за последно е играл за някогашния френски първенец Монако. Силвен Десландес пък идва чартърен за 1 година от британския евробоец Уувърхемптън. Двамата играчи минаха сполучливо медицински прегледи и се чака да вземат участие в съботната контрола на новия си отбор с Рилски състезател в Пловдив.

" Локомотив е доста сериозен тим. Чувствам се доста добре тук. Надявам се да оказа помощ на тима да реализира бъдещи триумфи ", съобщи Диниш Алмейда.

" Идването ми в Локомотив е страхотна въможност да продължа развиването си. Очаквам бързо да опозная новите ми съотборници и да спечелим доста победи ", сподели от своя страна Силвен Десландес.

И двамата нови футболисти са бранители и с тяхното привличане Локомотив съществено укрепва защитата си. 

Диниш Алмейда е роден на 28 май 1995 година в Португалия. Играл е за Ксанти, Брага, Монако. Има мачове и за юношеския народен тим на своята страна. Неговият договор е за период от 2 години.

Силвен Десландес идва в Локомотив за 1 година чартърен от Уулвърхямптън. Той е роден на 25 април 1997 година в Камерун, само че има и френски паспорт. Състезавал се е още за Портсмут, Бъри, Хумила, Каен.

" Трансферите се осъществиха бързо. Радваме се на навите футболисти и им пожелаваме триумфи. Надявам се да се приспособяват бързо в отбора и да вдигнат равнището му Продължаваме да работим със старши треньора Бруно Акрапович върху селекцията, може да притеглим още един футболист ", съобщи Георги Иванов. 

" Желая триумф и на двамата. Те не идват от инцидентни тимове и имам вяра, че може да подсилят тима ни ", съобщи Бруно Акрапович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР