Дебора Михайлова със “Зараснали рани – една чувствена балада, реализирана

...
Дебора Михайлова със “Зараснали рани – една чувствена балада, реализирана
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора възпя насилника си

Дебора Михайлова със “Зараснали рани ” – една чувствена балада, осъществена с DEEP ZONE Project и разказваща трагичната история на младата жена, която бе грубо изтезавана от заставам някогашен другар, а тежката й орис сплоти цяла България против насилието.

Сценаристи на плана са Диан Соло и Любомир Савов – JuraTone, чието дело е и аранжиментът. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Дебора Михайлова. Видеоклипът е дело на режисьора Радостин Събев – Шошо. Асистент оператор – Любомир Христов.

“В тази ария ще откриете моята история и това, което е към този момент зад тила ми! Понякога животът ни сблъсква с компликации, които ни срутват радикално, само че в това време това ни прави доста мощни. Нали, споделят, че… Бог изпраща компликации на мощните, тъй като знае, че ще се оправим! Слабите не ги закача! И аз още веднъж ще полетя. Благодаря на всички, които помогнаха тази продукция да стане действителност! ” – показа с неспокойствие младата певица.

“Песента, която направихме за ДЕБОРА. Тя си пожела чувствена класическа балада, към която добавихме и цялостен симфоничен оркестър. Успех, Деби! Благодарим на всички, които се отзоваха и помогнаха да създадем тази продукция за това прелестно момиче. Обещано, спазено! ПС. Не на насилието ” – анонсираха от DEEP ZONE Project, които подариха този план на изпълнителката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР