Локомотив и Ботев не излъчиха победител в битката за Пловдив.

...
Локомотив и Ботев не излъчиха победител в битката за Пловдив.
Коментари Харесай

Локо и Ботев не се победиха

Локомотив и Ботев не излъчиха победител в борбата за Пловдив. Дербито от осмия кръг на efbet Лига играно на " Лаута " приключи 1:1. Със извоюваната точка Локо се итвърди на третото място с 14 точки, а " жълто-черните " са в средата на таблицата с 9 точки.

Ботев стартира по-добре и в осмата минута откри резултата. Марко Перван изведе в ляво в пеналта Лазар Марин и той от дребен ъгъл със мощен удар простреля Мартин Луков. Локомотив владееше много повече топката до почивката, само че не съумя да доближи до нито едно чисто голово състояние през първото полувреме.

След почивката Локо излезе да търси поврат и в 53-ата минута стигнаха до изравнителен гол. Первиз Умарбаев центрира от фаул от дясно към далечната греда и от границата на дребния пеналт Стивън Езе засече от въздуха с крайник за 1:1.

Носителите на Купата на България продължиха по-активната си игра, само че в 72-ата минута Ботев стигна до доста положително състояние. Перван получи пас по тревата от дясно към точката на дузпата, само че засече право в ръцете на Мартин Луков. Гостите продължиха със мощните си изяви и в 81-ата минута Димитър Пиргов можеше да вкара. Той засече с глава от 13-14 метра центриране от ляво на Станислав Шопов, топката се удари в напречната греда и излезе в навън.  В края пък Локомотив още веднъж натисна, само че Янко Георгиев се оправи добре след рисков изстрел от отдалеченост на Ален Ожболт в добавеното време. Секунди преди последния съдийски сигнал Локомотив беше на сантиметри от успеха. Стивън Езе смъкна едно центриране към Дейвид Малембана, само че той от близко нацели с топката страничния дирек на вратата на Ботев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР