Лияна също е сред жертвите на маниаците, които стрижат коси.

...
Лияна също е сред жертвите на маниаците, които стрижат коси.
Коментари Харесай

Любимият на певицата Лияна – разстрелян пред очите й. Месеци по-късно е остригана публично

Лияна също е измежду жертвите на фанатиците, които стрижат коси. За разлика от Дебора от Стара Загора и Гергана на Тити Папазов, тя е била унизена и насилена от жена.
Всичко това се разиграва през 1997 година Тогава братовчедката на Коцето е едвам на 17 година, само че към този момент върти обич с разбойник. Става въпрос за наркодилъра Пламен Иванов – Фалконети.
Лияна, която сякаш не знае обичаният й с какво се занимава, е луда по мутрата, преди да го разстрелят пред очите й. Това се случва на влизане в ресторант „ Олимп ” в София, когато профучава автомобил, от който излизат няколко изстрели със заглушител.
Мафията ликвидира Фалконети, а Лияна изпада в меланхолия и висш стрес. Затваря се вкъщи и в продължение на 7 месеца не излиза на никое място поради боязън, че ще бъде убита.
Първия път, когато излиза, обаче се случва съдбовното оскърбление. Тъй като й се обажда жена, тя счита, че не е рисково за нея и отива на срещата. Там я чакат три дами, една от които е някогашната брачна половинка на Фалконети. Макар той към този момент да е мъртъв, тя към момента таи неприятни усеща към неговата държанка.
Жените разкарват Лияна от заведение на заведение, като във всяко стрижат с ножица част от косата й. Тя не се противи, тъй като я заплашват, че в случай че се развика, ще я убият. Така я остригват чак до ушите, само че въпреки всичко не я оставят с гола глава, защото нямат машинка на разположение.
Всичко това оставя голяма психическа контузия у Лияна, която и до през днешния ден не желае да огледа ножица. Певицата обаче не си взима поука и продължава да се влюбва в неприятни момчета.
Източник: Уикенд, Crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР