Ливърпул върви към бленуваната титла в Англия, а огромна заслуга

...
Ливърпул върви към бленуваната титла в Англия, а огромна заслуга
Коментари Харесай

Няма шанс Ливърпул да продаде светата троица

Ливърпул върви към бленуваната купа в Англия, а голяма заслуга за чакания от 30 години триумф от всички „ червени ” почитатели носи триото в офанзива – Мохамед Салах, Садио Мане, Роберто Фирмино.

Никой от тях не беше суперзвезда до преди две години, само че под управлението на Юрген Клоп всеки от тези футболисти се издигна до неподозирани висоти. И в този момент всички грандове в Европа – Реал (Мадрид), Барселона, Байерн, ПСЖ, Ювентус, са подготвени да платят огромни пари, с цел да имат някой от тях в състава си.

Но съгласно Betindex.net, няма метод Клоп да бъде изкушен да се раздели с който и да е от тримата.

Не и през това лято. Освен в случай че откри метод да притегли Килиан Мбапе.

Който и да желае Мане, би трябвало да заплати голяма сума сега, която може да бие даже 222-та милиона евро, изсипани от ПСЖ за Неймар. Салах също наподобява апетитна хапка за всеки богат клуб в Европа.

При египтянина като че ли има и известни признаци за амортизиране с екипа на „ алените ”. На „ Анфийлд ” знаят по какъв начин да разчитат тези знаци, с цел да продават – направиха го с Фернандо Торес в Челси преди няколко години, както и с Коутиньо в Барса като по-пресен случай.

Мане и Салах бележат повече, до момента в който Роберто Фирмино от време на време като че ли не се и вижда. Но той е „ лепилото ” в офанзивата на мърсисайдци.

Преди няколко седмици се заприказва, че Ливърпул ще продаде Боби за 75 милиона паунда на Байерн, с цел да притегли Тимо Вернер от Република България Лайпциг. Който познава играта на гранда от „ Анфийлд ”, би споделил, че последния нападател, с който Клоп би се разделил, би бил точно Фирмино.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР