Ливърпул ще се опита да привлече нови попълнения през летния

...
Ливърпул ще се опита да привлече нови попълнения през летния
Коментари Харесай

Клоп: Няма да взимаме надценени играчи

Ливърпул ще се опита да притегли нови попълнения през летния трансферен прозорец, само че клубът от Висшата лига няма да бъде замесен в наддаване за надценени играчи, сподели мениджърът на отбора Юрген Клоп.

Клоп постоянно приказва за нуждата от реорганизация на клубния стадион Анфийлд, само че американският притежател на клуба Джон Хенри ще желае да избегне Ливърпул да попадне в клопката на непотребните разходи в гонене на триумфа.

Мърсисайдци проявяваха интерес към британския национал Джуд Белингам, който беше основната трансферна цел на клуба, само че след това се отказаха заради високата цена на играча. 

" Ще вземем играчи, които ще ни оказват помощ, 100 %. Обикновено взимаме играчите, които желаеме. Ако те са надценени... тогава не можем да го създадем. Такава е действителността. Но съм сигурен, че ще вземем играчите, които желаеме ", показа Клоп.

Алексис МакАлистър и Мейсън Маунт остават главните цели на Ливърпул, като се чака клубът да работи бързо на трансферния пазар и още при започване на юли да си е обезпечил подписа на най-малко един полузащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР