Ливърпул се превръща във фаворит за подписа на младата звезда

...
Ливърпул се превръща във фаворит за подписа на младата звезда
Коментари Харесай

Бомба! Ливърпул вади луди пари за Белингам

Ливърпул се трансформира във любимец за подписа на младата звезда на Борусия Дортмунд Джуд Белингам и възнамерява да насочи оферта към национала на Англия, оповестява изданието Football Insider.

Подготвя се грандиозна оферта. Не е ясно дали тя не е обвързвана с евентуалните нови вложители, които може да се причислят към алените през идната година.
-->
fИзпълнителният шеф на немския клуб Ханс-Йоахим Вакце по-рано разяснява, че възможностите на Борусия да резервира 19-годишния Белингам в състава си през идващото лято са много дребни, само че наподобява англичанинът може да напусне Бундеслигата още по-рано.

Според информациите, британският гранд работи по бъдещата договорка още от началото на тази година, като се чака цената на офертата да премине границата от 100 милиона евро.

Джуд Белингам заслужи вниманието на доста от огромните клубове в Европа с представянето си за Борусия Дортмунд в последните 12 месеца. Сред претендентите да го имат в тима си са още тимове като Реал Мадрид, Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР